Gå til innhold

Konsistens/utseende på "Ryfylkegome"..


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg nettopp en Tine "Ryfylkegome", og den har jeg aldri kjøpt før. Har tidligere kjøpt Namdalsgomme og Mølsgomme, og vært veldig fornøyd. Holdbarhetsdatoen er 12. desember, om 5 dager, så det burde jo gå greit. Jeg er dog en av de som ikke er så opphengt i disse datoene.

 

Jeg ble litt overrasket når jeg åpnet den. Innholdet var ikke like jevnt og homogent som Namdalsgomme, og det så nesten uappetittelig ut - men smaken var slett ikke verst!

 

Kanskje noen rogalendinger der ute kan fortelle meg hvorvidt ryfylkegomen min (se vedlegget) ser riktig ut?

 

http://www.tine.no/produkter/ost/andre-mysebaserte-produkter/11514.cms

post-79198-0-57962900-1291730518_thumb.jpg

Endret av ch4mp1gn0n
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den så nøyaktig lik ut som den jeg kjenner til. Når du nevner at Namdalsgommen var mer "homogen", vil det si at det var mer av det faste, og lite av det bløte?

Er denne jeg har vokst opp med, så for meg blir det fort for tørt om det bløte ikke er med, men kan forstå at det får den til å virke mindre apetittelig (det lyse bløte i gomen har både utseende og konsistens som snørr, men er veldig søtt :p).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...