Gå til innhold

Barnehjem i Rakkestad, rundt 1970-årene


Tomprofil

Anbefalte innlegg

Vi prøver å finne ut litt mer om et barnehjem i Rakkestad, som skal ha stått tomt siden en gang på 1970-tallet (er ikke bombesikker på årstall, men tipper det er noe rundt der). Det ligger ute i skogkanten, etter Os kirke.

 

Vi har prøvd å søke oss til barnehjem på 70-tallet og i Rakkestad uten hell, og lurte på om det var noen her inne som hadde kjennskap til dette barnehjemmet. Bare en navn å jobbe ut i fra holder, men sitter du på noe mer kunnskap om dette barnehjemmet er det bare å si ifra!

 

Det jeg vet om barnehjemmet i dag er at det står igjen mange biler og redskaper som ble brukt på gård før, og at det ligger igjen mange gjenstander fra tiden det var i bruk. Tror det har vært tilholdssted for flere narkomane opp igjennom årene, store deler av bygget er rasert.

 

Oppdatering: Er ikke 100% sikker på at det er et barnehjem, men i følge de jeg har snakket med ble det brukt som barnehjem, og det skal visst ikke være noen private ting eller dokumenter i huset som tyder på at det ble brukt til noe privat.

Endret av Zolex-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...