Gå til innhold

Lydkort til både gaming, musikk- og filmproduksjon


Anbefalte innlegg

Heeeeeeiii! Er det gang på kveldinga?

 

Jeg tenker meg å kjøpe et nyttlydkort, mest på grunn av:

1. Når jeg spiller Battlefield Bad Company 2, så fryser datamaskinen helt etter 10 minutter spilling, lyden "looper". Men når jeg kjører lyd ut gjennom Steinberg CI2 lydenhet, så funker alt for evig og alltid. Men den har ikke 5.1 surround som høytalerene mine. (Trist :( )

2. Det er ikke sånn kjempesuper fin lyd. Men det kan kanskje være høytalerene. (Logitech X-530)

 

Jeg driver mye med musikk og filmproduksjon både skolemessig og for gøy. Jeg lurer på om noen av dere har et knallbra forslag.

Jeg tenker på en Creative Sound Blaster X-FI Titanium Fatal1ty Champion , men er litt bekymret rundt det med at den er spesielt for gaming :/ (Forelsket meg i den CD rom extensionen.

 

Noen hypp på å hjelpe meg? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan høyttalere har du til PCen din? Det er ikke noe poeng å tipse deg om lydkort til 1000+ kr hvis du har surround-anlegg fra Clas Ohlson :hmm:

 

Du skriver du driver med musikk og filmproduksjon. Tar du opp musikk hjemme? I så fall vil jeg anbefale deg et eget lydkort til opptak.

 

Typiske forbruker surroundlydkort er ikke optimale til god lydinnspilling.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for svar :)

Det lydkortet som opptakslydkort? Neida, jeg har en Steinberg CI2 og noen nice kondensatorer som jeg tar opp lyd med. Lydkortet her mente jeg med output ferdigheter. Er den fin til å høre detaljerik lyd? Har et 1000kr Logitech surround anlegg, fin pris, nice ytelse. Det var outputs jeg tenkte mest på.

 

Har du noen alternativ til meg? Med lavere pris, og kanskje flere input muligheter. Lydkortet bør være "vanlig", skal brukes til vanlige ting men det må være internt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...