KristineS Skrevet 2. desember 2010 Del Skrevet 2. desember 2010 (endret) Heisann. Da lurer jeg på om det er folk her inne som har noen gode oppskrifter på fyll til vårruller. Har kjøpt "vårrullpapir" fra en sånn internasjonal butikk, så det har jeg. Har lagd våruller en del ganger tidligere da med "tacofyll": 400 g kjøttdeig en hodekål en boks mais en pose tacokrydder. Nå har jeg tenkt å lage vårruller igjen, men inspirasjonen til fyll er manglende. Vær så god. Fyr løs med tips Endret 2. desember 2010 av Cinque Lenke til kommentar
Liberalistiske Samebror Skrevet 3. desember 2010 Del Skrevet 3. desember 2010 Du kan jo nesten ha hva som helst i en vårrull, så hva med kylling og karrisaus f.eks? Lenke til kommentar
KristineS Skrevet 3. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 3. desember 2010 Hørtes ikke dumt ut. Prøvde ei delvis ny blanding i går. Kål Gulerot Kjøttdeig og en saus jeg ikke husker navnet på, men som bestod av soyasaus og chili. Lenke til kommentar
heymyfriends.com Skrevet 4. desember 2010 Del Skrevet 4. desember 2010 Jeg fant den på internett Vårruller med kyllingkjøttdeig 12 vårruller 12 vårrullark (resten av pakken kan legges tilbake i fryseren) 2 sjalottløk 1 ss olivenolje 400 g kyllingkjøttdeig 2 fedd hvitløk 1 baby fennikel eller 1/4 vanlig fennikel 10 dråper vanlig tabasco 20-25 dråper chipotle tabasco 1/4 ts tørket chiliflak 1 ts sambal oelek salt pepper 1 ss olje til pensling Lenke til kommentar
cool_water Skrevet 15. desember 2010 Del Skrevet 15. desember 2010 Min mor har disse ingrediensene i sine vårruller: Nakkekoteletter (man fjerner benet) scampi/reker glassnudler gulerøtter løk og krydder av noe slag hun kverner scampi med kjøttet og blander inn resten av tingene i etterkant Lenke til kommentar
aurstad Skrevet 15. desember 2010 Del Skrevet 15. desember 2010 Steker dere dem i frityrgryte eller? Må man ha frityrgryte eller kan man ta olje i en kasserolle? Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 15. desember 2010 Del Skrevet 15. desember 2010 (endret) Her er ei oppskrift som mora mi har brukt: Basis fyll: Noen gulrøtter raspet eller skåret i strimler. Hodekål eller kinakål i strimler. 2 pk med kokte nudler - disse brytes opp slik at nudlene ikkje blir så lange. Ekstrafyll etter smak og kva du har tilgjengelig: Mais Paprika Vannkastanjer Grønnsakene wokkes. 2-3 egg piskes sammen og stekes som små tynne pannekaker. Rull kakene sammen og kutt i tynne skiver. Disse drysses over grønnsakene. Ellers så tilsetter du kjøtt, her kan du bruke alt fra kjøttdeig, til reker og lammekjøtt. Krydre etter ønske. Edit: Tilberedning: Fritering eller steiking. Dersom du steiker dei setter du berre på ovnen på ca 200 gnir eit lag med olje på vårrullane og steiker dei til dei blir passelig sprø. Dersom du velger å steike dei så vil ikkje vårrullane opplevast som så fettete. Endret 15. desember 2010 av The Avatar Lenke til kommentar
KristineS Skrevet 15. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 15. desember 2010 Kan jo linke til innlegget mitt i en annen tråd her. Forklarer der hvordan jeg steker og tilbereder dem Fremgangsmåte: Vårruller Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå