Gå til innhold

Hvordan sabotere på jobben?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor skulle man gjøre noe slikt, med mindre man har ekstremt mye i mot bedriften, men da ville jeg heller funnet meg en ny jobb.

Det er et segmentert arbeidsmarked, og noen har f.eks utdannet seg til noe med få alternativer, som f.eks politi. Hvis du var politi, og du hadde en drittsekk som sjef, hva ville du gjort? Hvordan kunne du sabotert for kjerringa?

 

Det er klart, er du programmerer og har connections og masse bra prosjekter å vise til, og snakker flere språk, samt er åpen for å jobbe hvor som helst, så klikker du jo ikke på en slik tråd i utgangspunktet, smartass. ;)

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Føler jeg er litt i tvil når jeg poster her, men jeg føler meg såpass trygg på mine prankskills at jeg kan ta hevn for enhver prank ;)

Og først og fremst: Hvorfor i pokker skal du straffe flinke kollegaer? En ting er rævsleikere, men flinke, produktive folk bør en heller bake kake (UTEN HASJ/AVFØRINGSMIDDEL I!!) til enn å sabotere.

 

Denne er kjekk hvis du har litt elektronikkunnskaper ;)

 

Det er et kretskort en kan etse selv med en chip som trykker caps-lock feks hvert 3. minutt. Selvfølgelig kan en tulle litt med kildekoden og få den til å trykke andre destruktive tastekombinasjoner. Thinkgeek har en litt større utgave, men som da også koster litt

 

På Thinkgeek kan du også få mye moro for $10

Lenke til kommentar

Kom med dine generelle forslag til hvordan man kan legge kjepper i hjulene på overordnede, flinke kollegaer, drittsekker, og være kontraproduktiv for en bedrift, uten at man selv blir hengt for det.

 

La oss raske sammen en slags håndbok - how to be passive aggressive, and get away with it. :)

Du mener at arbeidsmiljøet blir bedre og sjefen blir snill som ett lam når du driver på slikt?

 

Hvordan mener du dette skal løse din arbeids-situasjon??

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vil ikkje slik oppførsel berre føre til oppsigelse eller straffbare forhold?

 

Det å bevist gå inn for å sabotere produksjonen til ei bedrift vil vell berre føre til problemer. Dersom bedrifta mister mykje produksjon, enten på grunn av direkte sabotasje eller på grunn av at arbeidstakerane blir hindra i å gjere arbeidet sitt så vil vel bedrifta gå i gang med etterforskning for å finne ut kven som står bak.

Eg kan i alle fall love deg at det ikkje blir lettare arbeidsforhold dersom produksjonen blir sabotert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her vil du ikke få så mye svar. Sjekk heller ut Norsk Freakforum, der har de en litt mer løssluppen holdning til det du er ute etter.

 

Ja, her inne er det for mange hjernedøde streitinger.

 

Power to the sheeple.....

Det var ikke poenget mitt heller.

 

Poenget mitt var at han mest sannynlig ikke vil finne mange personer på diskusjon.no som kommer med tips om hvordan han kan ødelegge for bedriften sin, og at det i tillegg er veldig moderert her. Dette er en god ting (bare sånn at jeg påpeker det til deg, sånn at du ikke tror noe annet.. igjen).

 

På Freakforum vil han i mye større grad finne personer som har erfaring med dette, kanskje har litt færre skrupler og i tillegg er aktiv på et forum.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hentet fra en annen TS sine tråder:

... Jeg er ekstremt misfornøyd med livet mitt. Jeg skulle gjerne vært verdensmester i noe. Jeg går rundt og er bare misunnelig, kjeder meg, og ser vellykkede mennesker rundt omkring med flotte jobber og trofeunger. Jeg hater dem alle sammen, og skulle ønske folk bare kunne dø. ...

Mitt råd til TS. Glem det. Ikke ødelegg for dine kolleger, ikke ødelegg bedriften du jobber i. Og ikke ødelegg din egen fremtid!

Lenke til kommentar

Baksnakking og utfrysing er jo vanlige metoder. Også forvirre sine oppgaver med andres. Holder man på lenge nok er det få som vet hvilken stilling du har fordi du har en finger med i alt som foregår. Det er ikke nødvendigvis sabotasje i seg selv å ha sosiopatisk trekk, men om man får en slik som overordnet er det bare å se etter en annen jobb. :whistle:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Snakker vi pranks? Kollegiale skøyerstreker?

 

Still inn windowsene til uoppmerksomme kolleger til å vise skrivebordet i 90 graders vinkel og observer mange skjermer som ligger på siden!

 

Har ikke prøvd det på jobb, men vi gjorde det på skolen en gang - resultat: morsomt!

 

Nei, det er nok en tråd der TS ønsker å finne måte å sabotere på arbeidsplassen. Umodent og mangel på yrkesstolthet vil jeg kalle det.

Lenke til kommentar

Kom med dine generelle forslag til hvordan man kan legge kjepper i hjulene på overordnede, flinke kollegaer, drittsekker, og være kontraproduktiv for en bedrift, uten at man selv blir hengt for det.

 

La oss raske sammen en slags håndbok - how to be passive aggressive, and get away with it. :)

 

 

Med din holdning; bare fortsett å jobbe der, det vil nok gå kraftig ut over dem.

 

Jeg kan ikke forstå hva DU får ut av det, men det var jo ikke spørsmålet ditt.

 

Når du føler deg litt sterkere bør du skifte fokus til hva som er produktivt for deg og andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...