Gå til innhold

Norsk semi-elitist guild på H @ Grim Batol


Anbefalte innlegg

Oy. Jeg og noen andre nordmenn på Grim Batol er på leting etter nytt blod. Tenker egentlig ikke å si så mye annet enn at vi ser for oss å være en relativt "streng" guild som håper på å få se og gjøre alt spillet har å tilby, raiding, rated battlegrounds, arena m.m. Hva vi driver med på fritiden varierer en del, og en del av oss har derfor ikke muligheten til å forplikte oss til å gjøre PvE seks eller sju dager i uka, og derfor håper vi heller på å få til en guild der det er mangel på tullinger, og at progress på den måten går fort fremover. De fleste som finnes i guilden i dette øyeblikk har erfaring fra tidligere high end raiding i både vanilla, Burning Crusade og Wrath, samt en god del av oss er tidligere Gladiators og ellers high-end arena-spillere.

 

Tenker jeg bare linker til recruitmentposten vår for mer informasjon; http://pastie.org/1339671

 

Om det ser interessant ut, kan man enten gi meg en lyd ingame (Trøkk @ Horde - Grim Batol) eller legge igjen en beskjed på vårt ekstremt midlertidige forum: http://hangingout.beatsme.org/

 

Tjohei!

Endret av Calath
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare nyskjerrig foreløpig, men er det karakterer i guildet som har re-rollet, for jeg fant ingen gladiators eller noen med noe særlig erfaring i hverken PvP eller PvE i armory på guildet deres? Etter som du sier "en del av oss er tidligere gladiators", og du selv bare har Challenger i armory. Annen karakter?

 

Kunne være viktig informasjon om dette er personer som har startet nye karakterer i såfall.

Endret av Moonai
Lenke til kommentar

Vi er en gjeng som har rerolla til Grim Batol for å starte opp igjen etter en pause fra WoTLK, så det er helt riktig at ingen av folka i guilden verken har bra gear eller achievements å skryte av. Ble obs på dette selv etter vi hadde skrevet recruitmentposten vår og har fiksa på det på realm forumene, hvor vi hovedsaklig planla å lete etter folk. Min tidligere gladiator sporter for tiden Naxxramas gear og har ikke vært aktiv siden et par måneder etter WoTLK-release. Om dere likevel skulle være interessert i å ta en kikk kan dere søke på Cadan @ Sporeggar. Burde sitte med en Merciless Netherdrake-FOS.

 

Vi er virkelig ikke de type folka som ville leta etter ICC-pugs basert på achievements og gearscore. Vi er forøvrig heller ikke interessert i medlemmer som ville gjort det.

 

La meg også spørre, hva i all verden slags rolle spiller gear når vi leter etter medlemmer for Cataclysm? Alt WoTLK-gear blir skifta ut på max level 83 uansett. : /

 

 

Edit: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/975218694

 

<JUST HANGING OUT> is a brand new guild created by a small group of norwegian rerollers. The guild was formed with the sole purpose of conquering all aspects of the game with like-minded people looking for a good time.
Endret av Calath
Lenke til kommentar

En eller annen plass må man starte, I guess. Vi har ikke mange medlemmer i guilden for øyeblikket, nei, hadde vi hatt det hadde vi trolig ikke trengt å drive med recruitment. Skrytinga av erfaring var forøvrig ment mer som en pekepinn på hva vi sikter etter. Jeg kan linke alaskens armory-profiles til dere og si at "dette er meg" (uten at det er det), så jeg tør påstå at "bevis" i form av armorylinks er fåfengt og tåpelig. Skulle kanskje skrevet noe á la at vi tidligere har spilt på andre characters hvor vi en del av oss både har gjort high end raiding og arena på høyt nivå, og at dette burde gi folk en pekepinn på hvor vi nok en gang sikter etter å befinne oss. Up there.

 

Vi håper heller at folk som syntes dette ser interessat ut tar vårt ord på det og heller prøver å spille med oss for å se om vi lever opp til forventningene deres. Det er slike vi er på jakt etter. Folk som har like store forventninger til oss, som vi har til dem.

Endret av Calath
Lenke til kommentar

La meg også spørre, hva i all verden slags rolle spiller gear når vi leter etter medlemmer for Cataclysm? Alt WoTLK-gear blir skifta ut på max level 83 uansett. : /

 

 

Fordi du ramset opp en masse store ord uten å nevne at de var utdatert eller på andre karakterer kanskje? Er grei informasjon å få med vet du ;)

Lenke til kommentar

Er ikke noe fan av 'krangling', men jeg syntes virkelig ikke at "de fleste som finnes i guilden i dette øyeblikk har erfaring fra tidligere high end raiding i både vanilla, Burning Crusade og Wrath" er "masse store ord". Mulig det er min personlige mening, men det er lite her som tilsier at alle/de fleste folka i guildet garantert sporter WoTLk 264-277 ilvl-gear.

 

Når det er sagt tok de fleste av oss som spiller nå pause i WoTLK rett og slett fordi vi ikke likte retningen Blizzard gikk ang. raiding, tier-baserte raids, badge-gear og lignende. Derfor er vi gearløse hele gjengen. (I tillegg til rerollingen, så klart.)

Endret av Calath
Lenke til kommentar

OK, får se om jeg kan stille deg et spørsmål ute at du blir fornærmet og tar det som krangling da: Hvor langt var dere i TBC, eller majoriteten av medlemmene deres? M'uru pre-patch? KJ pre-nerf? Er det fler gladiators med enn 1 fra Season 2? Er liksom ikke så veldig relevant i mine øyne når vi snart går inn i S9.

Endret av Moonai
Lenke til kommentar

Er jo absolutt ingen grunn til at TBC glad ranks skal spille mindre rolle enn WOTLK glad ranks, da jeg vil si pvp endrer seg mer fra wotlk -> cata enn det gjorde fra tbc -> wotlk.

 

Når det er sagt, så er jeg ganske enig i at det burde bli lagt litt vekt på at de fleste i guilden er rerollere i første posten, da de fleste som faktisk leter etter en litt mer seriøs guild gjør litt research på guilden de vil inn i. Det første de da gjør er jo å sjekke armory, for å se om noen som helst faktisk har gjort denne end-game raidingene eller har gladiator titler. Om du vil at alle skal ta deg 100% på ordet.. Vel, da finnes det flere guilder der ute som faktisk har etablert seg som gode eller som har lett tilgjengelig "bevis" og da lett kan bli sett på som bedre valg enn dere.

 

Bruken av "semi-elitist" er jo heller ikke så veldig heldig, da en 'elitist' guild sjeldent blir sett på som en bra ting. Det slags miljø er ikke for alle, og de som faktisk liker det kommer til å forvente endel ting -_-

 

woohoo kjedlig på en fredags "morgen".. Anyways, defensive much?

Lenke til kommentar

Anklage en person som svarer på urimelige spørsmål som allerede har blitt besvart i første post for å være defensiv er bare ubeskrivelig idiotisk. Hva er det du egentlig prøver å få frem? At han ikke skal få lov til å svare på spørsmålene eller at du er uenig i svaret? Det er jo åpenbart at såpass trangsynte som dere er kommer dere aldri til å akseptere et annent svar enn "jo, du har helt rett", og jeg kommer ikke til å kaste bort tiden min på å overbevise dere om noe annent.

 

Ang Aurora Borealis-kommentarene; å forvente å slå en etablert, aktiv guild med flinke folk i første tier av content blir vanskelig om ikke umulig, i PvE vel og merke. Så må man også merke seg at målet til guilden står skrevet svart på hvitt; vi skal ikke bruke tiden vår på å konkurrere mot etablerte PvE guilds i PvE, særlig ikke når vi skal raide to, muligens tre dager i uken.

 

Ang armory, profiler og folk i guilden så har dette blitt forklart gang på gang, alle i guilden har rerollet, og de fleste har alle blitt 80 iløpet av november. Flesteparten, inkludert meg, har ikke tilgang til sine gamle kontoer. Om folk velger å stole på hva vi forteller eller ikke er selvfølgelig opp til dem, men å kommentere på at folk som åpenbart ble level 80 for et par uker siden har dårlig gear sier mer om din evne til å tenke lengere enn din egen skygge. Eller forventer du at noen med fokus på Cataclysm skal orke å dasse seg gjennom kjedelig content for å få gear han kan vise frem i fire dager til før det blir bytta ut?

 

Det er det jeg orker å skrive; de som øsker seg et nytt, voksent og hyggelig sted å spille til cataclysm må gjerne ta kontakt, så skal vi svare på alle spørsmål du måtte ha etter beste evne.

Endret av eivind2k
Lenke til kommentar

Anklage en person som svarer på urimelige spørsmål som allerede har blitt besvart i første post for å være defensiv er bare ubeskrivelig idiotisk. Hva er det du egentlig prøver å få frem?

 

Det var ikke beskrevet noe om dette i første post, det var jo hele poenget. Har fått svar på det jeg lurte på. Det er et forum, og om du kommer med et "semi-elitisk" guild som rekruterer basert på info som ikke var i armory så er det vel naturlig å spørre, eller?

Endret av Moonai
Lenke til kommentar

Føler at tonen i tråden har stort sett blitt holdt ryddig. Et par småsleivete kommentarer kanskje, men litt kamel går jo også an å svelge. Meg om det..

 

Ønsker heile gjengen lykke til, og om doke skulle finne på å servertransfere til Azjol (we are in dire need of hordies ffs =P) så gi en lyd. Godt voksne i heilnorsk guild der også. =)

Lenke til kommentar

 

 

Det var ikke beskrevet noe om dette i første post, det var jo hele poenget. Har fått svar på det jeg lurte på. Det er et forum, og om du kommer med et "semi-elitisk" guild som rekruterer basert på info som ikke var i armory så er det vel naturlig å spørre, eller?

 

Selvfølgelig skal man få spørre om hva man måtte ønske, det var heller ikke det jeg reagerte på. Folk som kommer med anklagelser om X og Y basert på at svaret de fikk ikke stemte med det de forventet var heller hva jeg siktet til. Jeg er forsåvidt enig i at saken med armoryprofiler som ikke er oppdatert iforhold til hva vi sier er uheldig, men vi har også allerede nevnt at det ikke er stort å gjøre med.

Endret av eivind2k
Lenke til kommentar

Anklage en person som svarer på urimelige spørsmål som allerede har blitt besvart i første post for å være defensiv er bare ubeskrivelig idiotisk.

 

*snip*

 

Har ikke peiling på hvor mye av dette som var ment til meg. Men om det meste av posten var det, så synes jeg 'defensive much' passet ypperlig.

 

Som Moonai sa, så var det ett par ting som ikke ble helt oppklart i førsteposten som folk helt klart rimelig kunne lurt på. De fleste, om ikke alle, spørsmålene som ble stilt har ikke vært urimelig i det hele tatt. Om du mener det, så sier jeg litt om hvorfor jeg mener de ikke er det i den forrige posten min.

 

Og jeg har da inderlig ikke basert noe av det jeg har skrevet i tråden her på hva det direkte svaret på visse spørsmål var. Hvordan du kommer frem til det er 'beyond me'.

 

Pust inn dypt ett par ganger før du poster neste gang, drypper endel irl rage fra posten din :)

Endret av TaigaH
Lenke til kommentar

Som alle andre mennesker i verden, så hender det at jeg blir sint og opphisset, men opphisset over simple folk på internett? Den må du se lenge etter. Forskjellen her ligger i noe faren din burde vært nøyere på; skillet mellom å fortelle noen hva de gjør galt kontra det å være sint på noen fordi de gjør/sier noe galt.

 

Argumentet mitt står fortsatt helt fint. Det er fullstendig bakvendt (for å ikke å snakke om ubetydelig, unødvendig og ukonstruktivt) å påstå at noen er defensive fordi de svarer på et spørsmål, stiller man et spørsmål forventer man gjerne et svar, er du uenig i svaret får det så være. Om det var noe som var uklart i OP så har det blitt forklart opp til flere ganger før du entret debatten, skal jeg konkludere med at du ikke kan lese da? Evt. at du har konsentrasjonsvansker og ikke klarte å lese hele emnet?

 

Hvor lang tid tar det før du konkluderer med at jeg koker av raseri i denne posten også? Eller må jeg muligens legge til et smilefjes etter hvert punktum?

 

Ha en fin dag.

Endret av eivind2k
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...