Gå til innhold

Bannetråden v3


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Blåbanan skrev (48 minutter siden):

Banner Halo for å ville gi meg en virtuell form for omgangssyke. Han kan skrive et virus-program. Så sender han en E-Post med virus, og harddisken spyes ut. :tease:

banner koken våres oppskrift til deg blå

Spoiler

Tikka masala ikke fra toro den smaker ikke noe særlig mere nei takk  :confused:   ikke tikka maala fra saritas da  :hm: men selv laget fra bunnen da snad mat  :green: som rolf sier lag den selv :green: 

Marinade: med 2 ss Garam masala

1 ss Paprikapulver

1 ss Ingefær

2 ss Olje

1,5 dl Yoghurt naturell

0,5 ts Salt

https://photos.google.com/share/AF1QipOMFYJLO9MG8bMNqzY8rtw5L3C1psR06gFjccuJzgPy9FQqc0cvOWdc0sRsIZriow?key=aW95eldpTWtuLUlCbjF4RVAxTkQ2U000b2cxRXN3

https://photos.google.com/share/AF1QipOHicLCD6FhpYYVKYk0fW1znrLYKxE9IOjMz53JQ63ub5Qu6GFT4POOs--yzvFXxQ?key=a1daeURXZ2FWSG1rR3c0b0IzZk04a24zS19HSWNB

oppskrift her

800g Kylling

Smør eller olje til steking

Koriander

 

Marinade:

2 ss Garam masala

1 ss Paprikapulver

1 ss Ingefær

2 ss Olje

1,5 dl Yoghurt naturell

0,5 ts Salt

 

Saus

2 stk rødløk

1,5 ss ingefær

3 fedd hvitløk

2 ss garam masala

1 ts Chilipulver

1 boks plommetomat

3 dl fløte

2 ss paprikapulver

Sukker og salt etter smak.

1. Kutt opp kyllingfileten i 5-6 biter. Bland sammen marinaden og tilsett kyllingen. Mariner så kyllingen i minst en time i kjøleskapet. Lar du den ligge over natten blir smaken enda bedre.

 

2. Ta opp de marinerte kyllingbitene. Stek så kyllingen på høy varme. Når kyllingen er stekt legges den til side.

 

3. Nå skal du lage sausen. Smelt to spiseskjeer smør. Tilsett og fres løken til den blir gyllen. Tilsett Ingefær, garam masala, paprikapuler, hvitløk og chilipulver. Rør om og la det frese i et minutt.

 

4. Ha i tomatene og det som er igjen av marinade, sausen skal småkoke i 10-12 minutter. Fyll på fløten og la den koke videre i 20-25 minutter. Smak til med salt og sukker.

 

5. Tilsett kyllingbitene i sausen og la de trekke i ca 15 minutter.

 

6. Dryss over frisk hakket koriander og retten er klar.

 

Server retten med basmatiris, raita og naanbrød. Du kan også prøve med en boks mangochutney til.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...