Gå til innhold

Bannetråden v3


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

 

Banner kremen for, http://www.toll.no/no/handle-i-utlandet/alkohol-og-tobakkskvote/kvote/

 

Det er ikke det serru, der er det mange eksempler på kombinasjoner. Egentlig regnes øl som er over 4,7 ikke som øl heller, men tror de driter i det. Siden utlandet er mye 4,9 og 5 og oppover også så ja :b

Banner cm for kan ta med 6,5L da siden jeg ikke tar med tobakk :)

Banner someone fordi Krem: Nope siden du kan ikke bruke spritkvoten å gjøre den om til øl, fordi du ikke har krav til den. Så du kan ikke gjøre om 1liter sprit til øl, og dermed kan du bare ta med deg 5 liter, eller egentlig bare 4,5, men 5 gjør heller ikkeno. Jeg hadde selv med 6,5 på forrige tur, og ble ikke sjekka, men brli man kontrolert så kan du egentlig ikke ha med mere enn 5 liter pga du er 18 og ikke 20 ;)
Banner cm for jeg så det på den siden i hvert fall :)

 

Dessuten tar jo jeg med, via dama siden hun er 18 uansett, så det er null problem :)

 

Edit: woah så ikke alt dramaet her før nå. Gikk visst glipp av den del :p

Endret av BananKrem
Lenke til kommentar

Banner kremen fordi ja max skrot at de stenger ølsalget 6 på lørdager.

Men det blir kanskje snart bedre. Håper de avskaffer de vinmonopl drittet og får varer som vin osv i matbutikker. Sprit kan bli på polet for min del.

(alt over 4,7 må på pol, så måtte dit å kjøpe øl siden ølen hadde 5%, hva faen?) Norge suger på alkohol.....

Endret av Chocolate-Monster
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Banner cm for det er jeg enig i. Siden Norge er så fyfy på alkohol, gjør jo at folk får et helt annet forhold til alkohol. Drar man til land der folk er mer avslappa med det, hvor man gjerne koser seg med en øl eller lar barn ta en øl eller to når de er 16 osv, fører jo til at det ikke blir som her i Norge.

 

Virker som for de fleste er poenget her for de fleste å drikke seg drita billigst mulig, og folk liker ikke alkoholen egentlig. Og tar man en øl eller et glass whiskey på en onsdag, blir man stempla som alkis med en gang.

 

Får man bort denne ulovlig/fyfy-faktoren i Norge, hadde det blitt mye bedre. Selv så koser jeg meg med alle typer alkohol. (Øl, whiskey, vodka, bailey's akevitt, konjakk osv.), men nesten ingen jeg kjenner drikker litt for og kose seg eller ffordi det er godt. Blir full noen ganger også, ikke det jeg sier, men det er godt å kose seg med det og bare bli avslappet eller litt småbrisen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Banner laksen for damn right!

Haha skulle sett jeg fikk komentarer da jeg tok en øl til middag og så en til film på onsdag haha drikker du på en onsdag? Wtf og alkis osv. haha tragisk.

+ Det med i offentlighet er også skrot. Men det gir jeg faen i. Om noen reagerer så just fuck it, og om man ser politi er det enten gjemme den eller hive den i søpla. De kan ikke gjøre noe uten bevis ;) (Har til nå aldri blitt stoppa alle de gangene jeg tar meg en øl og går rundt i byen heller da så forsåvidt greit)

Håper norge får et mere avslappa forhold til alkohol. Gjør ihvertfall mitt med å chille og kose meg med det og oppdra barna og vise venner at det er helt ok med en øl av og til. Så får generasjonen forandre på reglene etterhvert som alle de gamle folka er borte :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...