Gå til innhold

Bannetråden v3


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Banner folket for å være syke, men god bedring. Får håpe dere ikke er bærere av en fremtidig pandemi :) Offentlige leger er tullete. Hva er alle symptomene dine, udyret?

Banner winza for jeg har egentlig bare vondt. En stikkende smerte bak øyet. Av og til bak begge så bak bare en av dem. Har vondt i hodet pga det. Øynene blir veldig fort trøtte så jeg sover veldig mye. Jeg klarer ikke holde dem oppe lenge og sover minst 8 timer om dagen, men opp til 15-17 timer om jeg får tid.

 

Ellers har jeg litt høyre temp enn vanlig. ca38grader, men det over lengre tidsromm, så litt feber om natten. (Ikke hver natt)

Har også fått en liten smerte under ribbeina siden i dag. Den gjør ikke noe, men blir bare kvalm av den. Det føles som om noe presser på magesekken ellerno.

 

Har ellers ingen syptomer, bare det med øyet som fører til vondt i hodet og litt feber og det med magen siden i dag. Har startet med veldig kraftige smerter for litt over en uke siden. På lørdag var det helt borte, men så kom det igjen på Søndag og har vært jevnt siden, bare svakere enn første gangen. Er sånn at jeg blir sliten, men takler nesten full skoledag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...