Gå til innhold

Katten vår forsvunnet en kald vinterkveld med mye snø.


Anbefalte innlegg

Hei

 

På søndag forsvant hannkatten vår. Vi hadde hatt med katten vår på hytta hele helgen og den lå og koste seg masse inne der. Han var kanskje ute 10 minutter til sammen over hele helgen.

Vi dro hjem og skulle innom bestemor og bestefar for å spise middag. Vi slapp katten ut der en times tid så han slapp å sitte i bilen og fryse(ikke lurt?). Når vi kom hjem rundt 7 tiden var snødde det mye og det føyka mye med snø, og det hadde kommet ca 20 cm med snø over helga. Det var nesten ikke brøyta på veiene noen steder her vi bor. Da vi slapp ut katten kom den ikke tilbake etter mange timer. Det var -10 grader ute som er veldig kaldt!!

 

Er noe av dette som er grunnen til at katten vår har stikki av?. Været?, at vi har hatt den på for mange forskjellige steder? Jeg savner den lille pusen. Han er ca 3 1/5 år gammel Den liker ikke engang og være ute lenge om vinteren når det er kaldt. Han snur i døra når han kjenner det er kaldt. Ellers så er han ute i 5 minutter før han kommer inn igjen.

 

Kan noen gi meg noen kloke svar på dette?

 

 

Takk for alle svar og tilbakemeldinger!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Vi dro hjem og skulle innom bestemor og bestefar for å spise middag. Vi slapp katten ut der en times tid så han slapp å sitte i bilen og fryse(ikke lurt?). Er noe av dette som er grunnen til at katten vår har stikki av?. at vi har hatt den på for mange forskjellige steder?

 

Logisk nok blir den forvirret i en slik situasjon. Virker utrolig lite gjennomtenkt fra din side å slippe ut en katt du bryr deg om i et område den ikke er kjent i.

 

Den har fremdeles ikke kommet til rette?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...