Shenti Skrevet 27. november 2010 Del Skrevet 27. november 2010 Det er vel ganske allmenn kjent at man bør spise fisk minst 2 ganger i uka. Men hva med oss som elsker fisk? Jeg spiser fisk nesten hver dag, gjerne flere måltider. Det går mest i laks og makrell, men også andre typer som ørrett, sei, sild, steinbitt, flyndre og kveite. Så det jeg lurer på er om det går an å spise for mye fisk? Hva er isåfall for mye og hvorfor? Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 27. november 2010 Del Skrevet 27. november 2010 Spis fisk og kos deg. Lenke til kommentar
Fiskargut Skrevet 27. november 2010 Del Skrevet 27. november 2010 Vær litt obspå følgende: Endel ferskvannsfisk har høye verdier av endel tungmetalkler-gjelder særlig stor ferskvannsørret fra østlandet og gjedde. Begrens inntaket av dette. Det meste av dritten i fisk hopes opp i lever og rogn-unngår du dette og varierer mellom forskjellige fiskelsag skal du jammen tygge i deg mye fisk før det blir et problem Lenke til kommentar
Kokobananas Skrevet 27. november 2010 Del Skrevet 27. november 2010 Som de andre sier. MEN, husk også på å få i deg andre ting enn bare fisken. Lenke til kommentar
Fiskargut Skrevet 27. november 2010 Del Skrevet 27. november 2010 Jupp-stekt fisk med grønnsaker og litt kesam f.eks er snadder Lenke til kommentar
Shenti Skrevet 27. november 2010 Forfatter Del Skrevet 27. november 2010 Tusen takk for svar Ja, jeg pleier å spise dem som "fullverdige måltider"...med både ris, grønnsaker, pasta osv...egentlig alle slags vanlige måltider, bare at jeg bytter ut f.eks. kjøtt eller kylling med fisk. Så var det noen som fortalte meg at det ikke var bra med (for) mye fisk, så jeg måtte fått det bekreftet... Men da skal jeg fortsette og kose meg med masse fisk! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå