Gå til innhold

World of Warcraft - er dere fornøyd med siste nytt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Orgrimmar har jo bare blitt helt konge, var litt skuffet over SW egentlig... Hadde sett for meg litt mer.

Ellers så har startsonene fått seg en real oppussing, med bla revamp av så si alle questene, mailbox i startbyene (finally!!) osv. Og alle questene til RFC er flytta -inn- i RFC, håper dette gjelder andre lavlevel instanser også.

Alt i alt, kjempefornøyd med det jeg har sett hitil

Lenke til kommentar

Skal jeg si hva som er typisk? Det som er typisk er folk som DEG som syter over DK's, og sier de suger fordi de kom i en senere patch. DK krever like mye tid, og skills som noen andre classes. Ja, vi startet på lvl 55. Men for å starte på den lvlen, måtte vi ha en annen character over. Og facerollet? DK's har vært på toppen av DPS en gang, og det var når Naxxramas var poppulært. Grunnen var rolling av diseases, men det mistet vi. Etter det har ikke vi vært på toppen av DPS, det er som oftest en annen class.

 

Og hva feiler deg? Du er ikke saklig. Du sier nå att vanilla var så bra, så pefekt, bare pro folk, og bare kjekke folk spilte. ER DU DUM? Det var like mange noobs da, som det er nå. Att du er nostalgisk, og bare husker det beste er ikke det som er fakta. Det er noe du har bestemt deg for, og tror.

 

Samme som att jeg skulle sagt.. 99.9% av druids tror de er den beste classen, siden de har vært her siden vanilla. Gir det noe mening? Nei.

 

Lag deg en DK, prøv å kom på toppen av DPS i ett raid. Lag deg en DK, prøv å eig andre classes i PVP. Nei, det er faktisk ikke lett. Du må vite hva du gjør

Endret av XFXforce
Lenke til kommentar

Det fortjener du for å ha facerollet deg gjennom alt av wotlk, 99,9% av alle som spiller DK er bare noobs som tror de er pro fordi de spiller en DK. Typisk WoTlk. Hvor kom disse folkene ifra egentlig, var jo ingen sånne i gode gamle vanilla eller EQ.

 

Ja fy faen altså, helt enig!! De er liksom sånne duster som hopper over den beste delen av spillet og springer rett inn i Outland liksom, og de aller fleste drar vekk derfra så fort de kan! Siste rest av spillet før det ble bare dritt lzm. Alle som spiller dk tror de har rett til å si noe som helst men egentlig har de skippet over halvparten av spillet og derfor bør de bare holde kjeft fordi de er så uerfarne.

Lenke til kommentar

Jeg tvile faktisk sterkt på att han troller. Tror enkelt å greit fyren er sann. Og når noen skriver så usaklige ting, så liker jeg å svare ja. Det betyr ikke jeg er sur

 

Cowboy bob er faktisk en av de beste på vår server. Han topper SVÆRT ofte dps i raids.

 

Det er mange som klager om at klassen deres suger, men andre sier de er blitt buffet. Det at du ikke greier alt like bra som før kan bety 2 ting, at forandringene ikke passer like godt til deg, eller at klassen faktisk har blitt nerfet

Lenke til kommentar

Jeg klarer classen min godt.. Alt jeg mangler på wow når det gjelder pve er LK hc. Alt annet har jeg gjort. Det har ingenting med saken å gjøre. Alt jeg besvarte var Cowboy Bob sitt usaklige innlegg. Dra til forumene til DK's da, du vil tvilsomt finne noe som sier vi har blitt buffet.

Hvis du FAILER på dk så klarer du ikke klassen din i det hele tatt. Kanskje du burde prøve å spille Neopets isteden LOL

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er faktisk ganske enig i det XFXforce sier, de som faceroller når de spiller DK er folk som ikke setter seg inn i klassen og den spec de har og trykker random på det meste. Det er de som gir DK et dårlig rykte spesiellt wannabee tanks.

 

Jeg spillte priest på lvl60 i Vanilla med Holy spec, da så jeg mye rart når jeg var i instancer og i guild runs også. Det var veldig sjelden at tanken klarte å hole på alle mobs så det var en vane at jeg fikk en eller flere mobs på meg i hvert pull. Og jeg har ikke tall på hvor mange ganger den som skulle være tank stillte opp i 2 hander istedet for sword and board.

Synes faktisk at det var langt flere da som ikke kunne spille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...