Keiseren av Grønland Skrevet 20. november 2010 Del Skrevet 20. november 2010 Jeg har nettopp oppdaget natron og dets bruksområder. Jeg har oppskrifter som oftest krever at du blander det med eplecidereddik, fordi natriumbikarbonat nøytraliserer syre og frigjør karbondioksid. Derfor lurer jeg på; fungerer det bedre med sterkere syrer? Det er ekstremt effektivt til heving, når blandet med eplecidereddik, men vil det fungere bedre hvis blandet med noe sterkt som 35 prosent ren klar eddik? Og da dårligere med sitronsaft for eksempel? Eller vil det fungere likt uansett hva slags syre man bruker? Eller er det noen syrer som er sterkere enn natronen og heller bryter det ned? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå