Gå til innhold

FIkk tilbake betalt 2x


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det stemmer det, har du fått dem i god tro og ikke blitt "VARSLET" så kan du faktisk slippe unna uten mere slit.

 

Men i dette tilfellet tror jeg nok det er best å betale tilbake pengene til psdata, du trenger selvfølgelig ikke å stresse, men innen rimelig tid kan jo være kjekt.

 

Og ja, tror nok det bare er rimelig at du trekker ifra det beløpet det koster deg å sende pengene, er du sleip kan du fakturere dem for tapt arbeidstid siden dette ikke er din feil, men jeg hadde heller snakket med psdata og fått meg en klekkelig rabatt siden jeg er sånn flink kunde ...

Lenke til kommentar

PSdata tror jeg har god oversikt over penga sine, tar bare en stund før de oppdager at de mangler. Kjøpte en HD og noe anna dill dall av dem, bestilte alt å valgte å betale med VISA. Av en eller anna merkelig grunn trakk de aldri pengene så jeg regna med at detta hadde det glemt og brukt alt på TG. Lucky me? 2 mnd etterpå var saldoen -300 kr på konto :grumpy:

Lenke til kommentar

Fikk faktisk en kreditnota fra dem i dag på 4000.- for en prosessor som var sendt i retur,men jeg hadde jo motatt en ny gratis. Ved en feil var den jeg rtunerte kreditert mot faktura jeg hadde betalt og den nye var sendt meg med en faktura på kr o.-, så disse pengene kunne jeg beholdt.

PS: har allerede kontaktet dem og ordnet saken.

Lenke til kommentar

Bare dryl inn penga og glem hele greia, at det tar 3 uker å få penga fra dem, ser for meg ganske raskt ut...

 

Tar sikkert lengre tid andre plasser.

 

Skulle hatt en slik test på web sjapper, sjekke hvor rask de er når driten treffer vifta, retur , angre greier, osv

 

HW kan vel sjekke og lage en artikkel på det?? :woot:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

sååå...hvis vi alle sammen skal gå inn for å prøve å melke nettbutikkene mest mulig så er jeg spent på resultatet..

det lureste du kan gjøre er å kontakte dem først, da viser du godvilje til å rette opp noe som tydelig er en feil og hvem vet, kanskje du hadde fått en liten belønning..

noe som ikke er resultatet etter at de har kontaktet deg for å rette opp feilen..

det totale resultatet er vel at nettbutikkene blir enda mer kyniske og vanskelig å ha med å gjør etter div ansatte begynner å leseslike topics..

Lenke til kommentar

Det er riktig det Bricks sier. Tror det er to vilkår.

 

1. Du _må_ være i god tro

 

2. Du må ha brukt om pengene. (Er ikke helt sikker på om dette er allmenngyldig)

 

 

Vet ikke hvor lett det er å være i god tro hvis du har mer penger enn du skulle hatt på kontoen. Særlig bør man begynne å stusse hvis man ser en betaling komme inn to ganger. Men er det småbeløp er det lettere å være i god tro en om det er flere tusen.

 

Det vil bli en helheltsvurdering. Man kan få det ganske "hett" om ørene inntil man får rett og det kan også være ressurskrevende.

 

Selv om man er i "god tro" (noe du ikke er) så bør det ofte vurderes om ærlighet varer lengst. Det eneste som varer evig er et dårlig rykte.

Lenke til kommentar

Om noen av dere kara skal starte en butikk noen gang så PM meg! Da skal jeg komme og være råtten kunde :grumpy:

 

Utrolig norsk holdning blandt dere, ass!

 

Send penga tilbake så får du sikkert noe rabatt neste gang.

 

En butikk gidder ikke bruke tid på kunder som står å skjeller de ut!

Bevisst eller ubevisst!

Lenke til kommentar
Enkelt og greit:

Bruk like lang tid som de med å betale tilbake ,

dvs la det gå 3 uker før du overfører de. Og husk å trekke fra

de gebyrer du har med overføringen. :D

 

Herregud for en HÅPLØS barnslig holdning!

 

Hva er så barnslig, vanlig gebyr for fakturering er 50 spenn, og såpass bør han ta...

Lenke til kommentar
Hvis du ikke betaler inkassoen så kommer det vel i ett eller annet register og hver gang du skal søke lån eller leie leilighet etc så havner du bak 100000 andre i køen fordi du ikke betalte inkasso en gang da du var ung og dum.

 

Svartelista?

Går det an og få vekk dette? :oops:

Lenke til kommentar

herre...

for å grave opp et gammalt topic... hvis han hadde vært sånn "ærlig" og grei som noen av dere sier, så hadde han nok neppe fått no rabatt eller andre goder av de... dette er ren rutine for dem, og de regner med at det norske folk er såpass ærlige... :yes:

 

På den andre siden, dere som sier at han skal være råtten og dust og vente med betalingen og ikke betale gebyret osv... dere må være helt pling i bollen... det er lett for dere å si det men det er han stakkars jævern som tror på dere som må slite med detta resten av livet, og tro meg, psdata.no ville ha merka detta uansett. Siden de nå har gjort det, så er det bare en ting å gjøre:

 

Sende penga inn, som en ærlig borger, og ikke forvente noen goder fra psdata sin side... Husk at det er selvtilfredstillelsen som er best... :woot:

Lenke til kommentar

Det er alltid fristende å beholde noen man har lyst på, men ikke har krav på. Det er også fristende å avogtil ta ting man har lyst på. Det kalles å stjele, og det er rett og slett noe man ikke gjør.

Jeg hadde nok tatt kontakt med en gang jeg merka det. Slikt vil ALLTID bli oppdaget en eller annen gang, og da sitter man som regel i saksa. Det er alltid bedre å komme folk i forkjøpet. Noe annet enn litt goodwill er det vel ikke å hente på sånt, men, men...

 

Er lettere skremt over den likegyldige holdningen som altfor mange har kommet frem med her. Ikke betale, vente i det lengste, lage problemer og fanden med hans oldemor... Slikt er usansynlig barnslig og tjener ingen. Trodde folk her var litt mer oppegående enn dette.

Harrygud!

Lenke til kommentar

Nå har jeg sittet og lest meg gjennom denne tråden og jeg må si det er forferdelig mange barnslige holdninger blandt dere som har postet her. Jeg tviler også sterkt på at noen av dere har satt dere særlig mye inn i angrerettloven.

 

Her gjelder det bare å være snill gutt og betale tilbake pengene slik som PSData har bedt om, med unntak av det det vil koste deg å rette opp deres feil selvfølgelig.

 

Men i prosessen kan du da kanskje, hvis det interesserer deg, slå i bordet med angrerettlovens §15 hvor følgende punkt er å lese :

 

"Selgeren plikter å tilbakebetale det forbrukeren har betalt innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til rådighet."

 

Det å vente 3 og en halv uke før pengene er tilbakebetalt er selvfølgelig feil, men med tanke på at posten skal frakte dette fra deg til dem må du hvertfall trekke fra 3-4 dager fra det regnskapet.

 

Det er ærlighet som får deg lengst her i livet, og hvis du ikke betaler går det bare ut over deg selv.

 

Lykke til...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...