Gå til innhold

Trenger hjelp til å slå sammen og rydde opp i epost-adressene mine


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Eg har eit problem. Eg har 3 epost adresser, alle frå ulike leverandørar og har funne ut at det er utrulig stress! Tjenerane eg brukar er: Hotmail, Gmail og ein POP-mail frå eit eige domene.

Derfor må eg finne ein måte der eg kan importere alle mailane eg har, til ein konto! Gmail er jo utentvil det beste alternativet! Har kikka ein del på det, men det stoppar opp ein stad.

 

Hotmail er jo utrulig enkel og inkludere i gmailen. Og den er jo "nettbasert" frå før av, og eg veit at dei mailane mine er "trygt" forvart i hotmail sine serverar og stikk ingen veg.

Sjølv om eg ville gjerne hatt over all epost (som er fleire tusen mails), finn eg ingen løysning for dette med bruk av gmail. Finns dette? Tvilsomt. Men den kan forsåvidt bare være, ettersom den kun blir brukt til registrering på useriøse nettsider etc..

 

 

Problem nr2, noko som er den seriøse mailen min. karlerik(aaaaattttt)granberg.us. Domenet er kjøpt på FastName.no og eg har til no bare nytta den onlineWebMailen deira. problemet her er at eg ikkje veit kor alle mailane er lagra, og korleis eg skal få ut desse mailane og overført til gmail ettersom eg bare har brukt onlinemailen.

Eller er det bare eg som er dom?

 

Håpar de skjønar den knotete forklaringa mi..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...