Gå til innhold

Skattekort ved to arb.givere (bemanningsbyråer)


Zubeldia

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har akkurat sagt meg villig til å motta vikaroppdrag fra både Manpower og Adecco. Dette blir da arbeidsgiverne som må ha hvert sitt skattekort.

 

Men jeg lurer på hvilket skattekort man gir til hver av dem. Jeg har aldri vært noen født økonom, så hvor mange skattekort har man?

 

Manpower betaler slightly mer i lønn, mens Adecco har mer oppdrag. Så det blir altså kvalitet versus kvantitet i forhold til lønn. Bør jeg gi hovedskattekortet til der jeg jobber mest, eller den som betaler mest i lønn?

 

Til slutt: Er det 36% det blir trukket av den som blir bi-arbeidsgiver?

 

Takk for svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Del 1 ville jeg gitt til der du forventer å tjene mest (altså totalt i kroner og øre, ikke timelønn), del 2 gir du da til den andre, hvilken som er hvilken må du nesten ta en vurdering på, hvis det skulle vise seg at du har gitt feil (dvs får lite oppdrag fra et og mer fra et annet, kan du jo alltids be om å få skattekortet tilbake (med påtegninger) og gjøre en switch )

 

Det trekkes den % eller tabellsats som angis på kortet (med mindre du ber om at det trekkes mer) så ja, den som får del 2 vil trekke 36%

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...