Gå til innhold

Full fart på sykkel blant folk som vaser rundt i sykkelstiene på Grünerløkka


tropenatt

Anbefalte innlegg

http://www.youtube.com/watch?v=NTLEkjC9uBI

 

Det er bedre å inspirere til sykling, enn til å lage lover som gjør det vanskligere. La folk sykle på rødt, og mot kjøreretningen. Ikke gi noen 900 kroner i bot fordi de ikke har lys på sykkelen. Ikke lag København av Oslo før så mange sykler at vi må. Nå er det om å gjøre å få flest mulig til å sykle, og da skal det ikke være vanskligere enn å sette seg på setet og trå avgårde. Sykkel er fortsatt det raskeste man kan komme seg rundt i en by på, men det da må syklene få utnytte potensialet sitt, og ikke bli satt i bås (og kø) med bilene.

Endret av tropenatt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er bedre å inspirere til bilkjøring, enn til å lage lover som gjør det vanskligere. La folk kjøre på rødt, og mot kjøreretningen. Ikke gi noen 900 kroner i bot fordi de ikke har lys på bilen. Ikke lag København av Oslo før så mange biler at vi må. Nå er det om å gjøre å få flest mulig til å kjøre, og da skal det ikke være vanskligere enn å sette seg i setet og kjøre avgårde. Bil er fortsatt det raskeste man kan komme seg rundt i en by på, men det da må bilene få utnytte potensialet sitt, og ikke bli satt i bås (og kø) med syklene.

 

(I tilfelle noen ikke tar sarkasmen, så er dette min måte å fortelle hvor idiotisk det trådstarter sier er.)

Lenke til kommentar

Det er bedre å inspirere til gåing, enn til å lage lover som gjør det vanskligere. La folk gå på rødt, og mot kjøreretningen. Ikke gi noen 900 kroner i bot fordi de ikke har refleks på seg. Ikke lag New York av Oslo før så mange spaserer at vi må. Nå er det om å gjøre å få flest mulig til å ta beina fatt, og da skal det ikke være vanskligere enn å ta på skoa og vandre avgårde. Føtter er fortsatt det raskeste man kan komme seg rundt i en by på, men det da må fotgjengere få utnytte potensialet sitt, og ikke bli satt i bås (og kø) med bilene og syklene.

 

I tilfelle noen ikke tar sammenlikningen. Syklister er verken "fotgjenger" eller "bilist", og kan derfor ikke sammenliknes så enkelt med en annen trafikantgruppe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...