Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ille problem med pc (vil ikke starte etter helt knirkefritt bruk)


Anbefalte innlegg

Hadde en kompis på lan i helga.

han eltet pcen her siden han ikke orket å drasse den med hjem siden han bare skulle sove uansett . så skulle en annen kompis av meg bare låne pcen hans siden vi skulle spille litt battlefield. husk at dette er en ganske ny pc, som aldri har hatt problemer! . så kommmer dette problemet: kompisen min slår av pcen på en helt vanlig måte uten feil . å etter dette har den vært HELT livløs . tilogmed lyset på hovedkortet lyser ikke. ja, jeg har prøvd alt som å skifte strømkabel, sjekket kabler osv . det rare er jo at det kunne skje så plutselig . å det verste er jo at det ikke er MIN pc en gang . kan jo være han har klomset litt når han har satt sammen pcen eller noe . men håper på et hjelpsomt svar siden tiden snart renner ut ;O

<3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Jeg vet egentlig ikke hva som kan være galt, men du må jo si fra til han som eier PC`en iallefall. Spørsmålet er jo egentlig hvem som skal betale om noe faktisk har gått i stykker på PC`en. Ga du han kameraten din lov til å låne PC`en til han andre eller hvordan var det?

Vet du om han som brukte den aktuelle PC`en og som slo den av før den slokna, om han gjorde noe med PC`en? Du skrev at han spillte, men om han gjorde noe annet også?

Eneste jeg kan si er at du/dere skal gå over alle kontakter i PC`en og Clear Cmos. På mitt hovedkort er det en Jumper for å gjøre det iallefall.

 

Lykke til iallefall.

 

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar

Forsøk en standard power reset. Ta ut strømkabelen og hold inne på-knappen i 20 - 30 sekunder. Sett i strømkabelen og forsøk å start. Power-reset er nødvendig når det er unødvendig strøm i kretsene.

 

Acer forklarer det i steg 4 på denne siden: Acer FAQ

 

Noen ganger er den enkleste løsningen den riktige. De aller fleste plukker hele sulamitten i deler umiddelbart.

Endret av kehax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...