Gå til innhold

Lav fps i Bad Company 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det har nok noe med resten av systemet ditt å gjøre!

 

Svak prosessor og ikke den sterkeste ram'en. (Mest prosessor vil jeg tro)

 

Synes det virker veldig rart, ettersom min venn har en 1-2 år eldre PC enn meg og har Q6600-prosessor og HD 5870-kort, og allikevel har bedre FPS enn meg selv med mer AA. :hmm:

Om jeg ikke husker feil, hadde jeg faktisk høyere FPS enn nå med mitt forrige HD 4870-kort, men det er mulig jeg tar feil.

Endret av magneman
Lenke til kommentar

Tok nettopp 3DMark Vantage og fikk P11159 3DMarks... Til sammenlikning får andre systemer rundt 17000 poeng med samme kort. Tror CPUen trakk ned ganske mye, fikk 14964 i graphics og 6331 i CPU score, så det kan nok stemme at det er CPUen som kanskje er litt dårlig, var ikke klar over at CPUen hadde så mye å si i slike spill. :hmm:

Lenke til kommentar

Bad Company 2 er vel et av få spill som drar skikkelig nytte av flere kjerner, og jeg ble lamslått av forskjellen når jeg byttet til en quad. Jeg hadde en overclocket E6600 @ 3,3, og når jeg puttet inn en firekjerner som kjører på samme hastighet så er forskjellen enorm. Spesielt det kjedelige fps-droppet jeg alltid fikk i starten av en runde er helt borte nå.

 

Her er en tråd der de diskuterer det samme: http://www.tacticalgamer.com/battlefield-bc2-technical-support-faqs/156335-dual-core-versus-quad-core-bfbc2-abuses-cpus.html

E8500 er en av de sprekeste dual cores der ute, og den kan også overclockes ganske mye hvis du vil prøve å presse ut litt mer juice.

 

Edit: En bedre link: http://www.overclock.net/pc-games/659536-contagion-review-dual-core-vs-quad.html

Endret av iskaldcola
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...