Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Personlig ser jeg ikke helt vitsen å diskutere fakta, men for all del. Det kan jo hende fakta endrer seg om dere diskuterer det lenge nok. :p Vekk meg når dere begynner å diskutere noe som faktisk er interessant.

 

Det du sier er isåfall en bug, for det er slik ShadowMaster beskriver social points fungerer. Det er både den offisielle versjonen og hvertfall det jeg selv har opplevd.

Endret av Christeven
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig ser jeg ikke helt vitsen å diskutere fakta, men for all del. Det kan jo hende fakta endrer seg om dere diskuterer det lenge nok. :p Vekk meg når dere begynner å diskutere noe som faktisk er interessant.

 

Kanskje du bør rapportere buggen du opplever mtp. social points om du påstår det er fakta. Dine fakta stemmer ikke overens med offisielle fakta og hva resten av oss opplever i spillet ;) Men sov i vei du.

Lenke til kommentar

Hi everyone!

 

Our upcoming maintenance for January 28th will begin from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 6AM CST (4AM PST/7AM EST/12PM GMT/1PM CET). All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than four hours, but could be extended.

 

Joda, det har de klart! :wallbash:

 

-Deluze

Lenke til kommentar

Syntes det er helt toppers jeg. Hotfixes ut på liveservere asap. Men igjen, folk klager når ting ikke blir fikset, men også pga nedetid når det faktisk blir fikset.

 

Det er vel forsåvidt aldri maintenance til 20:00. Det tror jeg har skjedd èn gang. Alle de andre gangene har de faktisk gjort seg ferdig med patchingen flere timer tidligere enn antatt.

 

Bra jobbet av Bioware, spør du meg. :)

 

Regner med det er en exploit fix, men det hadde hjulpet om de annonserte hvorfor serverne går ned utenfor maintenance vinduet. Akkurat nå vet vi kun at det er en patch, og folk blir forståelig forbanna.

Sannsynligvis alvorlige feil, evt exploits som blir "tettet" igjen ja. I så fall forstår jeg godt at de tar ned liveserverene for patching så fort som mulig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Anbefaler alle som sliter med sterke abstinenser å se litt på tv. Sleng en film inn i dvdspilleren. Når du er ferdig, så kan du mest sannsynligvis spille. :)

 

Jeg stakk ned i byen, kom tilbake etter at serverne skulle være oppe og oppdaget at de fortsatt er nede. Nå på ubestemt tid. Problemet er at det er i helgene folk flest har tid til å spille, så å ta ned serverne nå er ganske idiotisk. De kunne heller gjort det i løpet av natten, eventuelt på dagtid i en hverdag. Ikke på en lørdags formiddag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

UPDATE 5:45 AM CST: Today's server maintenance has been extended. At this time, we do not have an estimate for the end of the maintenance. Thank you for your patience.

 

lol. Eu er screwed igjen.

Seff så stenger de ned for nye forum-poster.

Fanken, jeg som skulle raide i dag ^^

 

Jaja, får vel gjøre litt husarbeid i dag, samt. Øve mer på epic sax guy sangen på saxofon ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...