Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Jeg tenkte og starte en healer men usikker på hvilken jeg vil spille.

 

Valget er mellom en Agent operative og Bounty hunter bodyguard, er en av dem bedre en den adre for healing ?

 

Og om kansje en er mer "wanted" i flashpoints eller høyere level for healing over den andre.

 

Ser det er sith sorc også som healer men den vil jeg ikke spille.

 

Så om dere har forslag mellom bounty hunter eller Agent for healing så hadde det våre veldig bra.

 

Edit: Etter det jeg har lest så er Agent mer sånn bot healing med gadgets osv, bots some hjelper deg og heale.

Og Bounty hunter er mer direct healing.

Endret av NorTrek
Lenke til kommentar

Det er ingen åpen verden, nei. Kan vel si planetene er avskilte områder som passer forskjellige levels, og det er loadeskjermer og flyvecutscenes mellom dem, litt som å ta Zeppelin/båt mellom Azeroth og Eastern Kingdoms/Northrend etc. Så nei, du kan ikke vandre fra ene siden av "kartet" til andre siden, men må reise mellom planeter med ditt private romskip, som du får etter startplaneten for klassen din.

 

Men planeter som Tatooine er sinnssykt stor i seg selv, og de er også veldig forskjellige utseendemessig. Noen er dekket av planetwide byer, andre har masse skog eller bare ørken med byer spredd rundt.

 

Inne i skipet ditt er bare en liten instance der du har et galaxy map du kan velge destinasjon, eller ta space combat oppdrag som teleporterer deg rett inn i oppdraget. Du kan ikke cruise rundt som du vil, det er ingen flysimulator.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q

Er spillet å anbefale, og har det den massive følelsen WoW har, eller er det mer delt opp? Har vurdert å kjøpe spillet lenge, men blir dessverre skuffet av MMOs gang på gang.

 

PvE delen enten du spiller i en gruppe eller gjør oppdragene helt på egen hånd er morsomt. Jeg har i alle fall benket sinnssykt mange timer foran dette spillet så det har gitt valuta for pengene. MMO delen er som jeg har skrevet før er ikke noe å skryte av.

Lenke til kommentar

Har akkurat møtt på ett problem i spillet som jeg vil se kan bli ett stort problem fremover, ihvertfall for min egen del.

 

I alle andre MMO's jeg har spilt gjennom årene har jeg aldri hatt problemer med og sende ting jeg har laget selv(crafting) til mine andre alts i spillet. Men i dette spillet så er det foreløpig klin umulig. Ikke nok med at crafting av ting tar innmari lang tid i dette spillet, men ingen kan jo eller gidder å bruke tingene jeg lager uansett da jeg ikke får sendt dem til folk og nei tingene er ikke bound. Kan jo for øyeblikket bare lage lov lvl våpen, tenkte jeg skulle sende noen over til min nyeste alt, men nei det ville ikke la seg gjøre :(

 

Hvilken side man spiller på som i dette spillet skulle ikke ha hatt noen betydning når det gjelder crafting/overføre ting til andre chars som kan bruke det man lager.

 

 

 

 

Jeg som nettopp hadde laget noen fine ting til min nyeste alt, men må nå isteden bare selge alt til en vendor for ingen kan bruke det. For hvem gidder og kjøpe lov lvl items når dem heller kan finne det selv fra loots osv.. Må si jeg er litt skuffet over dette her :(

 

 

 

Hva snakker du om? Jeg crafter ganske mye (har fire karakter og crafter på alle, gjerne samtidig), og jeg har aldri hatt problem å sende noe som helst til andre karakterer.

 

Og btw når det gjelder å ikke ha bruk for noe hadde jeg det samme problemet selv, før jeg husket på at companions også trenger utstyr. Da ble det straks mye mer vits å crafte våpen, armor osv. ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q
Due to extremely high volumes of website traffic, you have been placed in a queue to access the page you requested. This is not an error page and you do not need to refresh your browser. This page will refresh automatically and take you into the site when there is room available.

 

:!:

Lenke til kommentar

Møtte en Operative i PVP i dag. Stun > Crit 5k > Crit 4k > Crit 4k. Alt skjedde mens jeg var stunnet, altså i løpet av fire sekunder. Hadde ikke trinket klar, så fikk ikke breaket, men dette er noe av det latterligste jeg har sett. Det er heller ikke første gang jeg har blitt voldtatt hardt av en operative. Kan nevne at jeg er level 50 med full Champion gear. Latterlig overpowered.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...