Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Jeg er jo redd The secret world vil floppe også. Men er noe med hvordan feeling en får av spillene. Og allerede nå fra vidz rundt omkring så er jeg mer spent på det enn SWTOR..

 

Derav håpte jeg kan Star wars skulle "blow my socks off" og bli giret da jeg hadde små forventinger. Men ble sittende en feeling som andre sier "same shit" og små ting som jeg føler vil bli irriterende i lengden. Og det er ikke bra etter ca 3-4 timer spilletid.

 

Kommer nok om 5mnd å være like skuffa over The Secret World, men har da lov å se frem mot det, og håper det vil "blow my socks off" :p

I et MMO spill har du jo mer eller mindre bare lest manualen etter 3-4 timer. Spilte selv nærmere 20 timer, og jeg vil ha mer.. nå!

For å si det rett ut som det er; du har knapt nok rettighet til å utgi en mening etter 3-4 timer i et så stort spill.

 

I WoW når det ble lansert så ville du knapt nok som human ha hatt nok tid til å fullføre startquestene i den bittelille byen, og kanskje - bare kanskje kommet deg til Stormwind for første gang. Vil du da si at du har opplevd alt det WoW hadde å tilby? Hvis ja, så har du gått glipp av mye de siste årene. Det samme gjelder The Old Republic.

 

My 2 cents.. :roll:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Satt og tenkte litt på valget mellom Light og Dark. Og jeg stusser litt over at du har 3 alternativer, men ikke 3 forskjellige.

Det ville jo vært logisk å tro at med 3 valg ville du ha Light, Neutral og Dark. Men nei, som regel er det vel en Light og to Dark av en eller annen merkelig grunn.

 

Bare en ting jeg syns er litt pussig. :p

Lenke til kommentar

Så pga du har spilt 20 timer kan du fortelle meg hvilken følelse jeg sitter med av spillet? Og hva som plager meg og ikke? Fantastisk hva da 20 timer kan gjøre tydeligvis.

Og ingen rett til å uttale meg? Ro ned nå Stalin.

 

Har nok timer med MMO til å vite hva jeg liker og ikke liker. Hva jeg er lei og hva som fenger meg. Spennende tankegang du har derimot hvor man ikke kan gjøre seg en mening tidlig, hørt om første inntrykk? Sitter du som en Zombie da i 20 timer før du "å nå mener jeg noe om spillet"?

 

Så etter mine første 3-4 timer med Skyrim feks da. Som jeg falt for med en gang, så får jeg ikke lov til det før etter 20 timer på et så stort spill?

 

Poenget med posten min var mest at jeg ble ikke imponert nok etter beta til at jeg går til innkjøp av et nytt MMO per nå, da jeg har bedre spill å styre med. Og virker som det er mange som føler det samme.

 

Ps. når du er små lei ting med et spill etter 3-4 timer lover det alltid dårlig om du skal opp i en 2-300 dager som jeg har på andre mmo..

Lenke til kommentar

Rolig nå gutt. Trolig tråkket jeg på noen svært såre tær. Det eneste jeg mente er at man må gi et stort spill fra denne sjangeren en sjanse før man gjør seg opp en mening.

 

For å ta et eksempel angående Skyrim så elsket jeg spillet de 3-4 første timene, før det så ble fryktelig repeterende og uinterresant. Men derimot med WoW så spilte jeg noen få timer den første dagen på release i Europa, og hatet det. Muligens fordi jeg var altfor opptatt med mitt daværende MMO; Dark Age of Camelot. Uansett så ga jeg spillet en ny sjans etter et par måneder og oppdaget virkelig hvor fantastisk WoW var. Det var som å oppdage en firkløver blant masse ugress.

 

Førsteinntrykk er hovedgrunnen til at spillanmeldere alltid tar seg god tid til å gjennomføre større deler av spillet før de gir opp en mening. Førsteinntrykk kan bety så mangt, og for mange så er det viktig, og det forstår jeg. Men når det gjelder MMO- sjangeren er det viktig å se på helheten. I tillegg så er spillet flunkende nytt, og jeg kan se for meg mange forbedringer den kommende tiden etter lansering.

Lenke til kommentar

Rolig nå gutt. Trolig tråkket jeg på noen svært såre tær....

Hørt på maken for en fjott, det er da fullt mulig å bestemme seg etter kort tid at dette ikke er noe for meg.

 

Det er ingen lov som sier at man "må gi spillet en sjanse" ved å spille i timeshvis. Har ofte avinstallert demoer og trials etter bare minutter. Jeg har en tendens til å gi et MMO litt bedre tid for å teste flere klasser og se hva som skjer når man runder de første 10 levels, men dog. Lineage 2 husker jeg at jeg spilte i 5 minutter, World of Warcraft så jeg over skulderen til en kamerat og sa nei takk etc.

 

Førsteinntrykk er hovedgrunnen til at spillanmeldere alltid tar seg god tid til å gjennomføre større deler av spillet før de gir opp en mening.

Jeg har også spilt nok spill til å skjønne grunnprinsippene i mekanikken etter svært kort tid. Det er klart at om jeg skulle få betalt for å spille hadde saken vært litt annerledes :)

Lenke til kommentar

Blabla

 

 

Ikke noe med tærne å gjøre eller lignende. Mere med hvem er du til å fortelle meg hva inntrykk og meninger jeg har gjort meg.

 

Så klart er det lite grunnlag, men er like mye min mening. Og er vel derfor man er her. Selv om du evt er en fanboy etter 20 timer så for all del.

Lenke til kommentar

Noen andre som har fått eposten om å skifte passord? HVer gang jeg skriver inn det nye passordet og trykket på submit sier det at noe er feil og at jeg bør etterspør et nytt passord igjen hver gang.

Fikk også den mailen i dag. Stusset litt på den, da det bare er et par uker siden forrige epost om akkurat samme tema. Men, jeg to kontoer og så langt bare fått passord e-posten til den ene av de.

Lenke til kommentar

-snip-

Fikk også den mailen i dag. Stusset litt på den, da det bare er et par uker siden forrige epost om akkurat samme tema. Men, jeg to kontoer og så langt bare fått passord e-posten til den ene av de.

Den første eposten var får å informere om at de kom til å gjøre det. Denne eposten er for å informere at de har nå gjort det og man må skiftew passord. Uansett så funka det nå, så jeg regner med at feilen var rett og slett for mange på en gang som skulle skifte passord.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...