Kaarerekanraadi Skrevet 7. november 2010 Del Skrevet 7. november 2010 Ja.....? Drakk folk sats før i tiden? Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 7. november 2010 Del Skrevet 7. november 2010 Man kan vel, men det er å fraråde. Fysj. Lenke til kommentar
leifeinar Skrevet 7. november 2010 Del Skrevet 7. november 2010 (endret) Man kan fint lage sats og drikke sats. sett opp en 10 literbøtte med 3 kilo sukker, 2 poser tørrgjær og rosiner. blir som dårlig hvitvin 10-20% men om jeg vil dra på fylla med det????????????? Endret 7. november 2010 av leifeinar Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 7. november 2010 Del Skrevet 7. november 2010 Gjærer seg i magen også, sånn at når du kjenner du begynner bli full kommer du bare til å bli fullere/kvalmere lenge etter du har slutta å drikk, du bør også regne med å bli ekstremt fullesjuk dagen derpå og. Lenke til kommentar
Kaarerekanraadi Skrevet 8. november 2010 Forfatter Del Skrevet 8. november 2010 Vanlig gjær gir ikke mer enn max 10-12 prosent. Bare så det er sagt for de som lurer. Lenke til kommentar
Gavekort Skrevet 8. november 2010 Del Skrevet 8. november 2010 Prøv, så får du vite svaret! For å putte det slik: Du spyr av smaken før alkoholen. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 8. november 2010 Del Skrevet 8. november 2010 Men om folk drakk sats før i tiden? brygget dem ikke øl? for å ikke snakke om vin? Lenke til kommentar
Kaarerekanraadi Skrevet 8. november 2010 Forfatter Del Skrevet 8. november 2010 Prøv, så får du vite svaret! For å putte det slik: Du spyr av smaken før alkoholen. Jeg har smakt litt. Bare for å kontrollere at satsen er som den skal. Smaker som dårlig vin med ekstra fremtredende alkoholsmak. Ikke noe å drikke. Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 8. november 2010 Del Skrevet 8. november 2010 (endret) Gjærer seg i magen også, sånn at når du kjenner du begynner bli full kommer du bare til å bli fullere/kvalmere lenge etter du har slutta å drikk, du bør også regne med å bli ekstremt fullesjuk dagen derpå og. Ikke om man tilsetter gjærstopp eller lar gjæra dø. Jeg drakk noe lignende i russetida, fordi det ikke rakk helt å bli øl. Ble veldig fort full av det, og helt forferdelig smak. Men det funka. Tilsatte ikke gjærstopp og gjæra var ganske aktiv, så det gjæra litt i magen. Endret 8. november 2010 av ikkespisgress Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå