Gå til innhold

Kan jeg få noe ut av Netcom internett via mobilen?


Anbefalte innlegg

Hei!

Kjøpte meg nectom mobilt bredbånd for en stund siden og hadde planer om og bare prøve det og så bruke angrereten. Men det funket ikke pga ødelakt emabalsje.

 

Så nå sitter jeg her med netcom 1 års brebånd som jeg ikke har bruk for i det helle tatt.

Er det noen mulighet for og instalere et program på mobilen min hvor jeg kan ringe og ta imot samtaler via internett? Har Android 2.2 og Windows mobile 6.5.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du framleis har modemet kan du jo bruke mobilt breiband, og så kvitte deg med det vanlege breibandet. Elles kan du også setje kortet inn i ein mobiltelefon, og bruke denne som datamodem. Dersom dette skal fungere som ei nokonlunde brukbar erstatning for ordinært breiband bør Netcom ha 3G-dekning der du bur/skal bruke dette. Internett kan også vere kjekt å ha med seg f.eks. på hytta eller om du er ute og reiser, men er svinedyrt å bruke i utlandet.

 

Brukar du eit slikt sim-kort i ein mobiltelefon skal du også kunne sende- og ta i mot tekstmeldingar. Med Telenor kunne ein tidlegare faktisk også ringe med eit slikt abonnement. Hugs at f.eks. tekstmeldingar ikkje er inkludert i fastprisen på abonnementet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...