Gå til innhold

Hvorfor er forumene adskilt?


Anbefalte innlegg

Hvorfor er forumene til HW.no & søstersidene såpass adskilt som dem er?

 

IMHO ville det vært bedre at alle kategoriene ble vist slik at man slapp å klikke på "spill" for å se alle spill kategoriene osv. Tror dette kunne økt trafikken på de mindre forumene.

 

Hadde man gjort dette ville man også sett at det finnes mange overflødige kategorier og mange kategorier overlapper hverandre. Det gjør at dersom man prøver å finne svaret på et spørsmål må man ofte lete i flere forum.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-01-31 23:11, Anders Leipsland skrev:

Hvorfor er forumene til HW.no & søstersidene såpass adskilt som dem er?


 

Det har tildels bakgrunn i at vi ønsker å ha et "eget" forum for hvert enkelt nettsted. På denne måten slipper overklokkerne å lese hardware-diskusjoner dersom de ikke ønsker dette.

 

En enda viktigere grunn er imidlertid at det ville blitt veldig uoversiktlig med alle sitene i et samlte forum. For å dekke opp alle kategori-behovene måtte vi vel hatt noe sånt som 20+ kategorier, og deriblant kategorier som "tilbakemeldinger", "diskuter artikler", og "siste nyheter". Om disse skulle plasseres i samme hovedkategori vil det bli en god suppe med poster fra de ulike nettsidene.

 

Forum.overklokking.no, forum.gamer.no og forum.digitalkamera.no har alle god trafikk for tiden, og interessen/aktiviteten vil neppe avta med det første...

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...