Gå til innhold

PL - Manchester United vs Tottenham Hotspur


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

b_12.png VS b_19.png

 

Premier League

30-10-2010 Kl. 18:30 @ Old Trafford

 

Vises på: TV2 PL HD1

 

0,,12306~8754578,00.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

United tar i mot formlaget Tottenham på Old Trafford lørdag kveld, i det som ligger an til å bli en interessant kamp. Takket være sene scoringer av Chicharito mot både Stoke og Wolves, har United tatt to seiere på de siste fem dagene. Spurs har fordelen av å ha hatt en spillefri midtuke, men det spiller nok liten rolle. United kommer mest sannsynlig til å bytte ut samtlige elleve som startet mot Wolves. United har gjort det strekt mot Spurs i PL-historien, men årets PL-sesong er mer åpen enn noen gang. Alt kan skje når Mark Clattenburg blåser i gang kampen på drømmenes teater.

 

MANCHESTER UNITED

 

manutd1.png

 

For første gang denne sesongen står de røde med tre strake seiere. United har ikke tapt en kamp på 215 dager, og ting ser mye lysere ut nå enn de var før forrige helgs kamp. Eneste negative er at laget ikke greier å holde på ledelser. Etter å ha latt Stoke utligne ti minutter før slutt, greide United endelig å svare tilbake på bortebane. I midtuka glapp ledelsen to ganger, og nok engang trengtes det magi fra Chicharito for å redde laget. Offensivt ser laget knallsterkt ut, til tross for at storscoreren fra forrige sesong er ute med skade. I tillegg til Rooney er også Giggs, og 2xOwen på sidelinjen. Sist uke spilte Evra på kanten, men det skjer neppe her mot et knallsterkt offensivt lag.

 

Mulig lagoppstilling:

 

van der Sar

O'Shea - Vidic - Ferdinand - Evra

Scholes - Anderson - Fletcher

Nani - Berbatov - Hernandez

 

 

Tottenham

 

tottenhamhome.png

 

Spurs ligger på 5. plass, kun to poeng bak motstanderen sin. De har ikke hatt like tøff kampprogram som United, men de har likevel startet sterkt. Laget tok en viktig 4-1 seier hjemme mot Twente i CL, men fikk seg en real sjokk på Giuseppe Meazza i neste runde. Allerede etter en drøy halvtime hadde de en mann utvist og lå under hele 4-0. De greide i hvert fall å avslutte kampen med æren i behold, og laget har et solid utgangspunkt etter halvspilt gruppespill.

 

Signeringen av van der Vaart har virkelig satt fart på Tottenham-laget. Til nå står nederlenderen med fire mål og en målgivende i PL. Etter to år og fire måneder, 25 kamper og 1533 minutter med førstelagsspill var Gareth Bale for første gang en del av et vinnende PL-lag. Han spilte hele seks minutter i 5-0 seieren over Burnley på begynnelsen av forrige sesong. Mot slutten av sesongen ble han prøvd ut som kant, og det fungerte utmerket. Han ble matchvinner mot både Chelsea og Arsenal, og etter det har det kun gått en vei for waliseren. Denne sesongen har han vært en viktig brikke for Spurs med to mål og en assist, men den største prestasjonen kom på bortebane mot regjerende mester Inter Milan. Der scoret han nemlig hat-trick, og noe sier meg at høyrebacken til United skal få en god del å gjøre.

 

Mulig lagoppstilling:

 

Gomes

Hutton - Gallas - Bassong - Assou-Ekotto

Lennon - Palacios - Modric - Bale

van der Vaart - Crouch

 

Tips: 3-2

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror Rafael spiller og at vi kjører en 4-er på midten,med Fletcher eller Anderson på en av kantene.Ellers er Nani,Berbatov og Chich bænkers.

 

Håper heller vi bruker Evra på kanten enn Anderson.

 

Håper på dette laget.

 

 

Sar

 

Brown - Ferdinand - Vidic - O'Shea/Fabio

 

Nani - Fletcher - Scholes - Evra

 

Chicarito - Berbatov

Lenke til kommentar

Trenger ikke å svekke backen bare for å ha en spiller på vingen. Evra må spille back, hvem skal ellers stoppe Lennon? Kjør heller Obertan/Bebe på den ene kanten enn å bruke Evra der. Fletcher kan vel også spille der? Carrick pleier å spille gode kamper mot gamleklubben, så det kan hende han starter sentralt med Scholes.

Lenke til kommentar

Om jeg må lide meg gjennom enda en kamp med Evra på vingen blir jeg trist. Han skal være på back, så får vi heller matche Obertan om vi må. Ellers er laget veldig given.

 

Sar

Brown, Vidic , Rio , Evra

Fletcher, Scholes, Anderson/Carrick, Nani

Berba , Hernandez.

 

Det jeg ser mest frem til er samspillet mellom Nani og Berba. Tenk om vi hadde hatt flere teknikere som dem i stallen, hadde vært helt rått.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...