Dark Fire Skrevet 27. oktober 2010 Del Skrevet 27. oktober 2010 (endret) Hei. Jeg har en purre med "hår"/topp som ser litt små-doven ut, men resten (og det man spiser) ser fint ut, men LUKTER INGEN TING. Det samme gjelder kålrota som ikke ser muggen ut eller noe, den ser veldig fin ut, og lukter heller INGEN TING. Jeg antar at dvs at vitaminene e.l har blitt borte. Kålrota er nesten 10 dager over dato! Purren vet jeg ikke (selvplukk), men sannsynligvis MINDRE enn 10 dager over dato. Er det farlig for det, så lenge det ikke er noe mugg eller noe, å bruke dette KOKT? Takk på forskudd. PS: Jeg er vanligvis/alltid vært tålig var på slikt, og en god observant på slikt, og den virkelig fin ut, da bortsett fra noen "normale prikker" eller noe, sånn som jeg mener man finner på nesten alt av grønnsaker [og frukt] (spesielt gjenkjennelig med Epler & Bananer). Edit: resultat: Purren og Kålrota var småmyk Kom på dette da jeg kjente på den og at jeg har vært borti dette før. Konklusjon: ikke bare mugg som gjelder, men om den er myk eller ikke. Endret 27. oktober 2010 av Dark Fire Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå