Gå til innhold

Ringe til Norge fra utland


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg skal på en 6 måneders reise til Brasil om noen få strakser, og siden jeg blir så lenge borte, vil jeg jo ringe hjem en del, og da trenger jeg litt info av dere Mobil-guruer. :new_woot:

 

jeg har Talkmore nå. Men det er jo ikke noe spesielt billig å ringe hjem til Norge fra Brasil med Talkmore... Hva vil dere anbefale?

Er det best å kjøpe et brasiliansk SIM-kort, og et kontantkort?

 

Jeg har også sett noen snakke om å bruke Skype. Jeg har en HTC Desire. Hvordan er det Skype fungerer da? Aldri brukt Skype på telefon før..

Betaler jeg noe for det? Kan jeg ringe gjennom skype fra min telefon til en mobil/fasttelefon i Norge? Hvor mye koster isåfall dette? Og er man da avhengig av nett for å ringe?

 

Et siste (dumt) spørsmål:

Når jeg er tilkoblet et tråløst wi-fi nett i Brasil, så surfer jeg gratis, ikke sant? Det er kun når jeg bruker mobilt nettverk at det koster? :whistle:

 

Takker for svar!!

 

- Rune

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

La kona ligge hjemme og koz deg i Brazil i 6 måneder. Om du ikke klarer det har du et par valg. Skype er er program som man benytter over nettet, kan se og høre vedkommende. Dette er populært ettersom de fleste har bredbånd, og man kan dermed ringe til vedkommende fremfor å belaste telfonen. Også greit å se personen også. Blir en form for chatroulette.com, om du har vært på det. Personen du ringer til må også ha Skype, evetullt på pcen. Spype er heller ikke gratis og koster litt. Det blir en ekstrakostnad også. Vet ikke hva denne er. Ringer du fra Skype til Skype er det gratis. Skal du nå dem på telfonen koster det vel noen cent tror jeg.

 

Når man bruker Spype bruker man nettet, for å komme på nett med mobil har man to valg. Wifi (trådløst nett, eventuellt med kabel), eller mobilt nettverk. Det er det siste som koster penger. Wifi er free of charge. Mobilt nettverk kan kost sånn ca.9 til 400 kroner per MB. I Norge tar man vanligvis 2-9 kroner med MB, om man ikke har et mobil.abonoment som gir billigere netttilgang. Å laste ned eks. VG.no, tar ca.1MB. Ofte har de ulike sidene en egen Wap side og denne tar ca.0.2 mb.

 

Skru av mobilt nettverk på telfonen, og slå av funskjonen roaming, så er du sikker på at du ikke driter det ut.

 

Dette gjør du:

1. Ta med pc

2. Logg deg på trådløst nett

3. Instaler spype på pc, samme hos din kone

4. Preik dermed gratis.

 

Alternativ:

1. Gå inn på Chatroulette

2. Be din kone gå inn på chatroulette

3. Gjerne dere treffes der. Husk trådløst nett som sagt.

 

Alternativ:

Les denne linken:

http://www.amobil.no/artikler/slik_ringer_du_billigst_fra_utlandet/37359

 

 

Ja, det er gratis med trådløst nett. Var på ferie i Hellas i sommer. Hotellet tilbydte trådløst nett, som jeg brukte. Ofte er dårlig signal, men fikk no gjort det jeg skulle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...