Gå til innhold

TidyCats kattesand i Norge?


Anbefalte innlegg

Nå som vi snart skal anskaffe oss to ny kattunger, mest sannsynlig en Abyssiner eller Somali + en Bengal eller Savannah, i tillegg så har vi en 5mnd gammel britisk korthår fra før av og en nylig påkjørt og avdød 11mnd bengal.

Vi har stort sett alltid kjørt EverClean, mer spesifikt Extra Strength Scented.. Problemet her at den britiske korthår kattungen avskyr parfymert kattesand, så da må vi eventuelt over på den uten lukt men når vi nå skal gå over til tre katter så tenkte vi å bevege oss over på kattesand spesiallaget for flere katter?

 

EverClean har jo en for flere katter men vi har blitt strekt anbefalt og IKKE ha en klumpesand i starten da dette kan være direkte farlig for kattunger? Så vi har blitt anbefalt å gå for en eller annen kattesand som ikke klumper frem til kattene er 6-8mnd gamle da kan vi gå for Everclean for flere katter.

 

 

Har sett meg rundt og det er ikke mange kattesander der ute som ikke klumper, er anbefalt for kattunger og samtidig er ment for flere katter. Det jeg har blitt varmt anbefalt og ser at flere liker er TidyCats kattesand og de har flere som ikke klumper og kan passe perfekt for kattunger, de har også en egen ment på hjem med http://www.tidycats.com/Products/NonClumping/InstantAction.aspx]flere katter![/url]

 

 

Det store problemet er dog å finne forhandlere som i det hele tatt fører TidyCats her i Norge? Skal helst være noe i nærheten av Nittedal, altså Oslo / Akershus området eller en eller annen nettbutikk eller noe som sender via posten?

Er det noen som vet om noen alternativer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...