Gå til innhold

Bestille brus fra Coca Cola. Har noen gjort det før?


Munty

Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg er en ekte Coca Cola-elsker og bruker veldig mye penger på glasscola. Så jeg tenkte at det kanskje er billigere å bestille masse fra Coca Cola-fabrikken til en lavere pris. Jeg har akkurat snakket med en konsulent i mitt område, og han skal sende meg et registreringsskjema på e-post.

 

Jeg tenkte jeg skulle høre her om noen har bestilt slik som meg før, og hva de har å si om det.

 

Takk. :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har nå mottatt ett registreringsskjema i posten som jeg må fylle ut for å bli kunde. Jeg vet ennå ikke om det er noe jeg binder meg til ved å gjøre dette så jeg skal ringe Coca Cola sin kundeservice i morgen og høre. Jeg får nok heller ikke bestilt før om en stund fordi for øyeblikket skal pengene gå til nye høyttalere, men i neste omgang blir det saker.

 

Om noen andre har lyst til å gjøre det samme som meg, kan du/dere ringe til dette nummeret: 67 92 40 20 for så å få et nummer til den lokale konsulenten.

 

Prisen er forsåvidt ikke så mye mindre. Den minste kvantiteten jeg kan kjøpe er 15 kasser glasscola, altså 15 x 24 = 360 stk. Det vil koste omtrentlig 4000,-. Jeg vet ennå ikke noe om fraktkostnader.

 

Videre update i morgen etter en telefon til kundeservice.

Lenke til kommentar

Man får kjøpt plastflaskecola 0,5L for akkurat den samme prisen som glasscola, men det er jo glasscolaen jeg er på denne jorden for.

 

Klipsch RF-83 er de jeg har i kikkerten atm. Hører på alt fra klassisk rock til black metal så bare kom med forslag om du vil. Men det er ikke temaet i tråden så ikke for mye diskusjon om det. :)

Lenke til kommentar

For meg går det i svenske bokser, halvlitere og halvannen-litere.. Den ideen her var kanskje ikke så dum.

 

Jeg tror at å kjøpe cola på boks så absolutt vil lønne seg i Sverige. Jeg har prøvd å kjøpe glasscola i Sverige også, men det smaker faktisk ganske annerledes enn den norske, og den norske er jo best. :)

Endret av Munty
Lenke til kommentar

Joda, hvis du har plass er det vel ikke noe problem annet enn at du blir den nye julebruskongen. Erfaringsmessig er det ikke så digg å ha kjøleskapet fullt. Da drikker jeg hele tiden og setter mindre pris på hver slurk. Den beste cola-en får du på Fløyen etter å ha gått over vidden i fire timer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...