Gå til innhold

Trojaner lurer UAC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg bruker UAC, ganske enkelt fordi at det er det Windowsbrukere har ønsket seg siden tidenes morgen og som har vært Linux/Unix-platformenes beskyttelse mot virus, trojanere og annet dritt. For i praksis er UAC det samme som man på *nix bruker sudo til. Det er intet mindre enn idiotisk å deaktivere det muligens beste sikkerhetsgrepet MS har gjort i hele sin historie.

 

Det er intet mindre enn rent idioti å kjøre maskinen med administratorkonto. Det er som å be om å få maskinen sin infisert av dritt og lort.

Lenke til kommentar

Hater UAC. Plager meg hver gang jeg åpner en .exe fil.. så er lei den.

 

men "skolen har sperret" sidene er noe litt annet enn dette. På skolen vil jeg bare laste opp videoer fort (med tanke på youtube's servere stjeler det ikke alverdens fart), at andre ser videoer er ikke mitt problem, ikke jeg som sa hvordan til dem alle, bare at det spredde seg.

 

Fortsetter IT som de har gjort nå, blir det snart sperret igjen, da ca hele nett-loggen min nå er blokka.. Bare sider med videoer ol. tho.

 

Men, nok om det. Mulig jeg er noe slem, men foretrekker 30min per video i stedet for 180min+ hjemme.

Lenke til kommentar

Ikke bruk It-avisen som noe kilde. Verre feilinformasjon skal du lete lenge etter. Trojaneren er relativ harmløs isolert sett. Hva den kan føre til er nok verre, men dette er langt i fra omgå UAC. Den bare bruker ikke-elevert tilgang for å legges seg inn på maskinen.

 

UAC har jeg brukt fra dag en. Skjønner at noen ønsker å deaktivere den, men da får man ta konsekvensene. Dette er heller ikke en grunn til å ikke bruke UAC heller. Aktiver UAC og ha et godt antirusprogram og du er nokså trygg. I tillegg bør du bruke nett-vett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...