Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

^ Skravlesjuke folk som ikke evner å holde kjeft i ti sekunder er noe av det verste jeg vet selv. Jeg skjønner ikke hvor de henter alt fra heller, jeg hadde ikke hatt i nærheten av nok å snakke om til å holde det gående sånn selv.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
aklla skrev (37 minutter siden):

Folk som ikke klarer å være stille i 5 minutter når man driver med noe vanskelig.

Knoter med å få til noe, så går skravla uten ett eneste sekund pause. Hva får de egentlig ut av det? Alt jeg sier er ja en gang i blandt, ikke øyekontakt, viser 0 interesse, men skravla går i ett sett.

Hvorfor ikke vente til etterpå?

Kjenner godt til det der ja. Kan være helt fryktelig når noen ikke gir deg 2 sek arbeidsro

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Simen1 skrev (1 time siden):

Når jeg sliter med å finne en luke for å smette inn i en rundkjøring og folk glemmer å bruke blinklys sånn at jeg går glipp av den luka de lagde.

liker egentlig ikke rundkjøringer i det hele taget, blir aldri helt komfertabel med det der.

Lenke til kommentar
:utakt skrev (2 timer siden):

leamus

At det så ofte dukker opp nye ord jeg aldri kan huske å ha hørt før, men som "alle" andre ser til å kjenne godt. 
Tror det er første gang jeg har visst om "leamus". Måtte jo søke det opp da, trodde det var snakk om rusk men det var det ikke .

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  1. Restauranter uten bilde av maten i menyen.
  2. At det blir ansett som harry å ha bilder i menyen. Det skjønner jeg bare ikke.
     

Det er så og si umulig for meg å se for meg en rett ut i fra navnet og ingrediensbeskrivelsen. Blir til at jeg sitter på telefonen og googler hele menyen for å se på bilder. Det tar lang tid, og ofte er ikke restaurantens rett noe lik i det hele tatt hva jeg så for meg. Bare ta bilder av deres egen mat, please! Har bodd i andre land hvor dette var normen, og hater virkelig å spise ute i Norge på grunn av dette. Det føles som ren og skjær gambling. Vet aldri hva man får.

Endret av Skurupu
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Skurupu skrev (9 timer siden):

Det er så og si umulig for meg å se for meg en rett ut i fra navnet og ingrediensbeskrivelsen. Blir til at jeg sitter på telefonen og googler hele menyen for å se på bilder. Det tar lang tid, og ofte er ikke restaurantens rett noe lik i det hele tatt hva jeg så for meg. Bare ta bilder av deres egen mat, please! Har bodd i andre land hvor dette var normen, og hater virkelig å spise ute i Norge på grunn av dette. Det føles som ren og skjær gambling. Vet aldri hva man får.

Fant denne bare på islandsk eller noe, men jeg tror bildene forteller det meste du trenger å vite om bilder av mat. 

EDD2D8459AAE9BFF2EACA285044CFE0219334279

Lenke til kommentar

Joda, kan godt være at de jukser litt, men man skjønner i hvert fall hva retten er for noe.

Kona og jeg var på en tyrkisk restaurant her om dagen hvor det eneste som stod på menyen var navnet til retten og prisen. Kjenner jo noen av rettene, men vi liker å prøve nye ting. Retter jeg aldri har hørt om, på et språk jeg ikke forstår, det var vanskelig gitt!

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Må innrømme at jeg har tenkt tanken på at det er slik fordi nordmenn flest stort sett spiser de samme rettene om og om igjen, og dermed er det ikke relevant for folk flest.

3.) Norsk matkultur irriterer grenseløst.

 

Litt malapropos;

4.) Våre lover rundt matservering er alt for strenge.

Andre land klarer å ha gatemat på alle byens fortau. Hvor er det i Norge?! Hvem som helst burde ha lov til å bare sette opp en food cart og starte med salg av egen kokkelering. Noe av den beste maten jeg har spist i verden har blitt fortært stående på en fortauskant med eksos i lufta. Som min kone sier; jo mer møkkete det ser ut, jo bedre er maten.

Endret av Skurupu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syns jeg ser alskens sjapper med utenlands mat overalt i Norge også.
Men syns det er greit at man ikke vil ha for subbete matkultur her til lands. Setter pris på det jeg hvertfall, at man har rimelig høy standard på renslighet og kontroller av hva som serveres. 
 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Skurupu skrev (55 minutter siden):

jo mer møkkete det ser ut, jo bedre er maten.

Den beste kebaben jeg noen gang har smakt var fra en ganske sliten sjappe i en dårlig lokasjon som det ikke var opplagt fra utsida at solgte mat, Sorentos i drammen, dessverre eksisterer ikke denne sjappa lenger, faen steike å jeg savner den rullebabben, var nok lokasjon som tok knekken på dem for det var den soleklart beste babben jeg har smakt i inn eller utland. 

Lenke til kommentar
Delvis skrev (1 minutt siden):

Setter pris på det jeg hvertfall, at man har rimelig høy standard på renslighet og kontroller av hva som serveres. 

Det er jeg enig i, men det bør være rom for rullende kjøkken, og det er det vel kanskje også, bare så lenge de holder standarden. Lenge siden jeg har sett en sånn bakt potet sjappe, men det er også lenge siden jeg har vært på byen så lenge at det ble ett akutt behov for nattmat.

Lenke til kommentar
Skurupu skrev (1 time siden):

Andre land klarer å ha gatemat på alle byens fortau. Hvor er det i Norge?! Hvem som helst burde ha lov til å bare sette opp en food cart og starte med salg av egen kokkelering. Noe av den beste maten jeg har spist i verden har blitt fortært stående på en fortauskant med eksos i lufta. Som min kone sier; jo mer møkkete det ser ut, jo bedre er maten.

Det er lov å åpne food trucks i Norge. Finnes flere rundtom i Oslo. Bare å søke kommunen det. 

Lenke til kommentar
Skurupu skrev (3 minutter siden):

 Det vet jeg, men terskelen er for høy.

Det er lav terskel i Oslo, i hvert fall. Man må bare ha levere noen få attester og søke om plass. Kjente en fyr som solgte magisk vietnamesisk mat nede på Youngstorget for noen år siden, før han flyttet virksomheten inn i større lokaler.  

Tror heller det er klimaet og de smale fortauene som stopper oss fra å ha gatemat-kulturen man har lenger sørpå. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...