Skurupu Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Min ISP. Kunne skrevet et helt kåseri om hvor mye jeg hater dem, men lar det være med de to ordene. Bytter til konkurrenten på mandag. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Den type vitser. Hva med den her: Har du sett monumentet i Brandenburg, Tor? Lenke til kommentar
Tor C Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Hva med den her: Har du sett monumentet i Brandenburg, Tor? Og denne typen vitser... og det av flere grunner. Monumentet ligger ikke i Brandenburg, og det heter Brandenburger Tor. Den typen vitser er på nivå med hvorfor kan ikke du le når Geilo. Lenke til kommentar
Kjøleskap Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Lange vitser. Det er aller verst. Det er egentlig bare kjedelige historier som slutter med at noen får knust pikken, må spise bæsj eller puler bestemora si. Er en grunn til at jeg aldri var fan av Radioresepsjonens vitsespalte. Da tar jeg heller en oneliner med skikkelig tørr humor. 2 Lenke til kommentar
TMB Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Har ikke tid eller livsgnist om morgenen. Skal jeg bare spise en tørr brødskrive? Det blir jo ikke noe særlig bra start. Lag ekstra mye middag dagen før, så har du alltid rester til frokost du kan varme i mikroen 2 Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Italiensk mat. Verdens mest oppskrytte kjøkken. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Ekte Italienere påpeker vel strengt tatt at det stort sett handler om få, gjerne billige, ingredienser og rene smaker. Og at det ikke er så mye hokus pokus. Er ikke så mye å skryte av egentlig. 3 Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Italiensk i Norge er stort sett Tyrkere.. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Det vet jeg ingenting om, men tyrkere lager i hvert fall hundre ganger bedre mat enn italienere. Tyrkisk er utrolig godt. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Italiensk i Norge er stort sett Tyrkere.. Har inntrykk av at det ofte er kristne mennesker fra Tyrkia/Midtøsten. Har en del faktisk Italiensk i Bergen da. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 https://www.nrk.no/norge/eksperter_-dette-er-de-vanligste-flosklene-i-jobbannonser-1.14188218 Kjekt å se at dette blir tatt tak i. Jobbsøkere har måttet være så fremoverlente de siste årene at det er rett før nesegrevet går i grusen. Lenke til kommentar
Snikpellik Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 (endret) Bortreist på jobb, sliten etter en lang dag, opp grytidlig igjen. Så er det selvfølgelig en COUNTRYFESTIVAL KLIN INNTIL HOTELLET JEG BOR PÅ. Endret 30. august 2018 av Snikpellik Lenke til kommentar
RRhoads Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 Det vet jeg ingenting om, men tyrkere lager i hvert fall hundre ganger bedre mat enn italienere. Tyrkisk er utrolig godt.Ottomansk gryte er digg Lenke til kommentar
...... Skrevet 30. august 2018 Del Skrevet 30. august 2018 (endret) Endelig frisk, trodde jeg, men kjenner jeg hangler enda. Spent på formen i morgen tidlig. Endret 30. august 2018 av DKC Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 31. august 2018 Del Skrevet 31. august 2018 Når internett faller ut.. Heldigvis har jeg Telenor og fikk 15GB mobildata (Alltid på Nett Garanti), som jeg egentlig ikke trengte da nettet "bare" var nede i 3 timer, men de 15GB komme godt med i helga, når jeg skal på weekend tur Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 31. august 2018 Del Skrevet 31. august 2018 Ekte Italienere påpeker vel strengt tatt at det stort sett handler om få, gjerne billige, ingredienser og rene smaker. Og at det ikke er så mye hokus pokus. Er ikke så mye å skryte av egentlig. Italiensk mat er utrolig regionalt basert og det baserer seg mye på årstider. F.eks grønnsaker som er i sesong, jaktsesong for diverse dyr osv. Det regionale spiller utrolig mye inn i deres holdninger til mat, samt tradisjoner. Hvordan man lager ting på den ekte måten osv. Det er sant det du sier om få og rene smaker, men de fleste kjøkken (alle?) er jo basert på billige ingredienser. Den italienske maten man kjenner fra italienske restauranter utenfor Italia utgjør vel omlag i underkant av 5% av hva som kan kalles "italiensk mat". De færreste vet f.eks at villsvin er veldig vanlig å spise i deler av Italia som Toscana. Skulle du være på ferie i Verona kan det godt hende du får hestekjøtt på bordet. Drar du til syd-Italia får du nok aubergine med tomatsaus og parmesan. Har bodd i Italia i overkant av to år, har aldri spist så lite pasta og pizza som jeg gjør her. Det er så mye annet godt. Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 31. august 2018 Del Skrevet 31. august 2018 https://www.nrk.no/norge/eksperter_-dette-er-de-vanligste-flosklene-i-jobbannonser-1.14188218 Kjekt å se at dette blir tatt tak i. Jobbsøkere har måttet være så fremoverlente de siste årene at det er rett før nesegrevet går i grusen. Jeg har alltid syntes det der var merkelig. Det er så virkelighetsfjernt at kun de med mest mulig falsk framtoning får jobben. Alle i arbeidslivet snakker om lønn, ferie, gleder seg til å komme hjem fra jobb, osv. Men når man søker jobb, må man virkelig selge hele sjela si og være nesten totalt uærlig. Da er det ikke lov å ha noen menneskelig sider. "Jeg er egentlig veldig lat, men ettersom jeg blir betalt så gjør jeg en god nok jobb for å ikke havne på nav" kommer man vel ingen vei med... 2 Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 31. august 2018 Del Skrevet 31. august 2018 Vi har vel en reell arbeidsledighet på 11% nå, det betyr at det er selgers marked. De kan skrive så mye svada de vil, og de vil fortsatt få søkere. Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 31. august 2018 Del Skrevet 31. august 2018 At det ikke er mulig og sette inn penger i bank/minibank her i kommunen lengre. Flott, dem får bare ligge her hjemme og råtne da. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 31. august 2018 Del Skrevet 31. august 2018 Italiensk mat er utrolig regionalt basert og det baserer seg mye på årstider. F.eks grønnsaker som er i sesong, jaktsesong for diverse dyr osv. Det regionale spiller utrolig mye inn i deres holdninger til mat, samt tradisjoner. Hvordan man lager ting på den ekte måten osv. Det er sant det du sier om få og rene smaker, men de fleste kjøkken (alle?) er jo basert på billige ingredienser. Den italienske maten man kjenner fra italienske restauranter utenfor Italia utgjør vel omlag i underkant av 5% av hva som kan kalles "italiensk mat". De færreste vet f.eks at villsvin er veldig vanlig å spise i deler av Italia som Toscana. Skulle du være på ferie i Verona kan det godt hende du får hestekjøtt på bordet. Drar du til syd-Italia får du nok aubergine med tomatsaus og parmesan. Har bodd i Italia i overkant av to år, har aldri spist så lite pasta og pizza som jeg gjør her. Det er så mye annet godt. Jeg innrømmer gledelig at jeg er ignorant på området. Har tross alt aldri vært i Italia. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå