Kjøleskap Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 For det første er det reklame og for det andre er jeg rimelig sikker på at de treffer med overskriften når det gjelder de aller fleste leserne. Nei, det gjør de ikke. Det er ingen garanti for at folk ikke har opplevd de stedene. Det er en dårlig overskrift og de skulle valgt et annet ord, som sannsynligvis eller noe. Lenke til kommentar
mr.wolf Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 Alle hundretusenvis av nordmenn som ihjel steker grandisen. Osten skal ikke kjennes ut som størknet og uttørket melis, og smake som rester man finner i bunnen av ovnen. Bunnen skal ikke være som smakløs kjeks. Og en pizzabit skal alltid henge litt når du holder den i den ene enden. Ikke være stiv som en flere uker gammel loffskive. 1 Lenke til kommentar
mr.wolf Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 Uenig.Du kan trøste deg meg at du ikke er alene. Rart at det er sånn. Folk hadde ikke blitt så veldig fornøyd hvis de gikk på peppes og fikk en tørr, stiv og smakløs pizza. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 Folk som ønsker bedre pizza kjøper en annen pizza. 1 Lenke til kommentar
mr.wolf Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 Folk som ønsker bedre pizza kjøper en annen pizza. Helt klart. Grandis er ikke mye å skryte av i utgangspunktet. Da blir det jo ikke noe bedre av å steke den i stykker. Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 At "how to.." forklaringsvidoer på YT nesten alltid må inneholde støyende musikk . Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 Generelt når det er støyende musikk når man skal høre på hva de sier. Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 (endret) Uenig.Du kan trøste deg meg at du ikke er alene. Rart at det er sånn. Folk hadde ikke blitt så veldig fornøyd hvis de gikk på peppes og fikk en tørr, stiv og smakløs pizza. Nå har jeg ikke spist Grandis på flere år, men den er ekkel om man ikke steker den godt. Bunnen skal være sprø. I ni av ti tilfeller synes jeg pizza på restaurant er for lite stekt. Bunnen smaker deig. Endret 14. juli 2016 av Skurupu Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 For det første er det reklame og for det andre er jeg rimelig sikker på at de treffer med overskriften når det gjelder de aller fleste leserne. Nei, det gjør de ikke. Det er ingen garanti for at folk ikke har opplevd de stedene. Det er en dårlig overskrift og de skulle valgt et annet ord, som sannsynligvis eller noe. Du får melde dem inn til forbrukerombudet. De har forøvrig brukt et annet ord inne i selve artikkelen. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 I dag tror jeg det hadde vært bedre med grandis enn pizzaen jeg fikk på restaurant. Kommer til å være morsom å presse ut i morgen. Lenke til kommentar
Kjøleskap Skrevet 14. juli 2016 Del Skrevet 14. juli 2016 Uenig.Du kan trøste deg meg at du ikke er alene. Rart at det er sånn. Folk hadde ikke blitt så veldig fornøyd hvis de gikk på peppes og fikk en tørr, stiv og smakløs pizza. Nå har jeg ikke spist Grandis på flere år, men den er ekkel om man ikke steker den godt. Bunnen skal være sprø. I ni av ti tilfeller synes jeg pizza på restaurant er for lite stekt. Bunnen smaker deig. Enig. Ber alltid om ekstra godt stekt pizza de få gangene jeg kjøper på resturant, men blir likevel ikke ordentlig stekt. Bunnen smaker deig og ost som bare såvidt har smelta er ekkelt. 1 Lenke til kommentar
TMB Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 Nå har jeg ikke spist Grandis på flere år, men den er ekkel om man ikke steker den godt. Bunnen skal være sprø. Det er jo da den er god! 1 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 Noen pizzarestauranter har skikkelig varme steiner og veldig tynne bunner. Heldigvis. Lenke til kommentar
WeirdFace Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 Når man scroller nedover en nettavis, og man finner en overskrift som virker interessant. Men hvis man leser artikkelen, så viser det seg at overskriften var fullstendig misvisende.... Så nettavisene lyver bevisst i overskriften, for å få flest mulig til å klikke på artikkelen. 2 Lenke til kommentar
m20k Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 At NAV synes det er greit at jeg har vært i praksis siden januar på det arbeidsstedet hvor jeg jobbet som lærling i 2 år og fikk fagbrevet mitt, og at jeg allikevel ikke får fast jobb der. Kun praksisjobb. Fått beskjed av sjefen at jeg "bare må fortsette her, for man vet aldri". Men jeg har mistet litt av håpet, tror de bare er glade for å ha meg der gratis. Hvorfor betale meg når jeg heller kan jobbe der gratis? 350 kroner for 7 og en halvtimes jobb hver dag er ikke akkurat så veldig mye. 1 Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 Noen pizzarestauranter har skikkelig varme steiner og veldig tynne bunner. Heldigvis. Jepp, det er absolutt best. Men veldig mange steder prøver de å lage amerikansk pizza på samme måte som man lager en italiensk pizza. Resultatet blir kjempedårlig. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 At NAV synes det er greit at jeg har vært i praksis siden januar på det arbeidsstedet hvor jeg jobbet som lærling i 2 år og fikk fagbrevet mitt, og at jeg allikevel ikke får fast jobb der. Kun praksisjobb. Fått beskjed av sjefen at jeg "bare må fortsette her, for man vet aldri". Men jeg har mistet litt av håpet, tror de bare er glade for å ha meg der gratis. Hvorfor betale meg når jeg heller kan jobbe der gratis? 350 kroner for 7 og en halvtimes jobb hver dag er ikke akkurat så veldig mye. Hva mener du NAV bør gjøre? Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 15. juli 2016 Del Skrevet 15. juli 2016 Mange arbeidsplasser utnytter NAV på den måten. Irriterende og urettferdig. 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå