Skurupu Skrevet 28. juli 2015 Del Skrevet 28. juli 2015 Frys de? Jeg fryser alt av brød. Planlegger og tar frem nøyaktig mengde skiver før jeg trenger de. Trur aldri jeg har klart å spise et helt brød uten å fryse det. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 28. juli 2015 Del Skrevet 28. juli 2015 (endret) Brød som har vært frossent er ikke like godt. Selv om det er bedre enn brød som har blitt tørt. Derfor pleide jeg å dele brødet i to på midten og fryse halvparten da jeg spiste mye brød. Edit: Brød som er oppskåret er heller ikke like godt som brød som har vært helt. Endret 28. juli 2015 av Emancipate Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 28. juli 2015 Del Skrevet 28. juli 2015 Ta plaspose på brødet og legge det i kjøleskapet, da holder det lenger? Kan ikke huske å sett mygg eller noe annet problem med brød, selv om det ligger i et par uker. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 28. juli 2015 Del Skrevet 28. juli 2015 Brød som har vært i kjøleskap er i hvert fall ikke godt. Gjærbakst skal ikke i kjøleskap. Lenke til kommentar
Samara Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Heldige folk som kan spise sånt. Glutenallergi, og glutenfritt brød holder seg dårlig i romtemperatur. Men fantastisk deilig med hjemmelaga, varmt og nybakt brød med syltetøy på! Forøvrig irriterer elektronikk meg fremdeles grenseløst. Håper å få en ordning på laptop'n snart, for dette er håpløst.. Lenke til kommentar
TMB Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Polarbrød. Rekker å spise et par så har det kommet mugg. Alltid før best før datoen. Lomper er enda verre. "Ferske" står det på pakka, men alle er jo søren meg fra fryseren. Greier å finne noen som ikke detter fra hverandre på butikken, men skal du spise de igjen to dager etterpå så detter de fra hverandre som om de var laget av sand. Jeg liker ikke å kaste mat, men med disse her blir man nødt til det. Enten det eller spise hele pakka på en gang. Frys de ned, tar 5 minutter å tine igjen. Lenke til kommentar
Kea Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Brød som har vært i kjøleskap er i hvert fall ikke godt. Gjærbakst skal ikke i kjøleskap.Det går helt fint å ha brød i kjøleskap. Holder seg lenger. Ja, litt tørt blir det, men heller det enn brød som er så bløtt at det faller fra hverandre når en skal ha smørepålegg på. Og det blir det hvis jeg lar det ligge utenfor kjøleskapet. Samme med polarbrød. Frys det eller ha det i kjøleskapet, så holder det seg. 1 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Det går helt fint å ha brød i kjøleskap. Holder seg lenger. Ja, litt tørt blir det, Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Søkte litt på dette med brød og oppbevaring, og all ekspertise fraråder kjøleskap. Det ble iallefall kategorisk slått fast.Kjøleskap medfører "kjemisk aldring" sies det, og gir kortere holbarhet. Hm. Det var overraskende, javel. Plastpose er heller ikke å anbefale, ettersom fuktigheten blir i posen og lager seig skorpe heter det. I tillegg skal visstnok plastpose være helskadelig, kan avgi helseskadelige stoffer til brødet.Brødboks og/eller inni klede er visst det beste. Og så avhenger det av romtemeratur, luftfuktighet og sånne ting.Ja jeg lærte hjemmefra at brød i kjøleskapet var fine greier og har trodd på det. Har ikke reagert på at brødene blir dårlige heller, men så er jeg lite flink å legge merke til sånt. Vel vel, Kankje man skulle få seg en brødboks da. 1 Lenke til kommentar
Rolf_X Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 At oppgraderingen til windows10 har klikka over 5 ganger i dag . Og for vær gang den laster ned så er det en større mengde data Lenke til kommentar
E.C. Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Problemet er vel heller at butikkene putter det i kjøleskap i første omgang så når det blir tatt ut holder det seg ikke like lenge kontra om det hadde vært ferskt. Lenke til kommentar
knipsolini Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Jeg trenger en del hjelp i sommerjobben min, og han jeg må be om hjelp mest er en nedlatende kødd. Lenke til kommentar
Kea Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Søkte litt på dette med brød og oppbevaring, og all ekspertise fraråder kjøleskap. Det ble iallefall kategorisk slått fast. Kjøleskap medfører "kjemisk aldring" sies det, og gir kortere holbarhet. Hm. Det var overraskende, javel. Plastpose er heller ikke å anbefale, ettersom fuktigheten blir i posen og lager seig skorpe heter det. I tillegg skal visstnok plastpose være helskadelig, kan avgi helseskadelige stoffer til brødet. Brødboks og/eller inni klede er visst det beste. Og så avhenger det av romtemeratur, luftfuktighet og sånne ting. Ja jeg lærte hjemmefra at brød i kjøleskapet var fine greier og har trodd på det. Har ikke reagert på at brødene blir dårlige heller, men så er jeg lite flink å legge merke til sånt. Vel vel, Kankje man skulle få seg en brødboks da. Plastpose er ikke anbefalt, nei. Jeg har det i papirposen. Kjemisk aldring eller ikke, jeg har aldri opplevd at brødet smaker vondt eller blitt dårlig av det, så kommer til å fortsette med det. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Det evinnelige maset om den russiske ubåten av typen Catfish som er funnet i Sverige. Ja da, jeg elsker ubåtnytt. Det er bare det at et enkelt søk avslører at Catfish faktisk er navnet på selve ubåten, ikke typen, som får meg til å irritere meg over dette. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 29. juli 2015 Del Skrevet 29. juli 2015 Det evinnelige maset om den russiske ubåten av typen Catfish som er funnet i Sverige. Ja da, jeg elsker ubåtnytt. Det er bare det at et enkelt søk avslører at Catfish faktisk er navnet på selve ubåten, ikke typen, som får meg til å irritere meg over dette. Du er en bruker av typen Emancipate! Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 30. juli 2015 Del Skrevet 30. juli 2015 Kjøpte meg laptop, men når jeg prøver å installere Win 7 via USB, får jeg bare beskjed om at boot media ikke virker. Prøvd 3 forskjellige ISO-er (både lovlig og mindre lovlig) på fire forskjellige USB-penner. Særdeles irriterende. -_- Lenke til kommentar
TMB Skrevet 30. juli 2015 Del Skrevet 30. juli 2015 (endret) Og du er sikker på at du gjør minnepennen bootable på riktig måte? Jeg har brukt denne fra Microsoft flere ganger og den funker bra: http://www.microsoft.com/nb-no/download/windows-usb-dvd-download-tool Endret 30. juli 2015 av TMB Lenke til kommentar
FrankBjarne Skrevet 30. juli 2015 Del Skrevet 30. juli 2015 Rufus er veien å gå om man vil lage bootable minepinner. Det er det raskeste programmet akkurat nå med minst problemer i forhold til error. https://rufus.akeo.ie/ Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 30. juli 2015 Del Skrevet 30. juli 2015 Enda en som bare legger iso-fila på pinnen som en vanlig fil? Lenke til kommentar
E.C. Skrevet 30. juli 2015 Del Skrevet 30. juli 2015 Post-it-lapper som det er umulig å skrive på med penn. Skriver på noen bokstaver så slutter kula i pennen å fungere. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå