Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har spist på restauranter i Kina der kjøttet var lagret i plastikkbaljer som stod på et gulv fullt av søle og kokkene stod med røyken i munnen, ble ikke syk av den grunn. Tviler på at du har mye å frykte.

 

Har ikke sagt det heller. Sporet litt av her nå. Det er ikke derfor jeg ikke spiser på R. Det interesserer meg bare ikke.

 

Det med TV kokker mener jeg mer av prinsipp, at de burde bruke redskaper/hansker. Syns bare det er så vemmelig og teit

å se på når de står og plukker med bare fingerene oppi greiene.

De fleste av oss er vel opplært til at det er en uskikk vel?

Endret av Delvis
Lenke til kommentar

 

Det med TV kokker mener jeg mer av prinsipp, at de burde bruke redskaper/hansker. Syns bare det er så vemmelig og teit

å se på når de står og plukker med bare fingerene oppi greiene.

De fleste av oss er vel opplært til at det er en uskikk vel?

Nei. Hvis man vasker fingrene godt, er det mer enn godt nok.
Lenke til kommentar

Vasker engangshansker?

 

Jo jo. Kan godt være det er dårligere hygiene, men det ser jeg som litt uvesentlig. Poenget er at da slipper man hvertfall se og vite at fremmde fingre med levende menneskinn har vært borti.

Jeg liker hvertfall ikke det. Liker ikke når andre tar i det jeg og andre skal spise. Ok ok så er det meg det er noe gale med da, helt greit det. Tydeligvis, siden så mange reagerte negativt og hengte seg opp i denne her.

Det er helt greit. Sorry da.

Lenke til kommentar

Vasker engangshansker?

 

Jo jo. Kan godt være det er dårligere hygiene, men det ser jeg som litt uvesentlig. Poenget er at da slipper man hvertfall se og vite at fremmde fingre med levende menneskinn har vært borti.

Jeg liker hvertfall ikke det. Liker ikke når andre tar i det jeg og andre skal spise. Ok ok så er det meg det er noe gale med da, helt greit det. Tydeligvis, siden så mange reagerte negativt og hengte seg opp i denne her.

Det er helt greit. Sorry da.

Ja? Hvis man tar på serveringsbrettet, tar på benken, og ikke bytter habsker hele dagen, er det fælt.
Lenke til kommentar

Har spist på restauranter i Kina der kjøttet var lagret i plastikkbaljer som stod på et gulv fullt av søle og kokkene stod med røyken i munnen, ble ikke syk av den grunn. Tviler på at du har mye å frykte.

 

Poenget med at man ikke skal gjøre det er at om man f.eks glemmer seg og setter balja opp på benk/skjærebrett etterpå, så følger møkka fra gulvet med. Gjør man ikke ordentlig rent etterpå, så er det jo i minste fall uapetittlig og i verste fall dødelig.

 

Det kan godt være de ikke gjorde akkurat dette den dagen -du- spiste der, men kanskje de gjorde det før/etterpå.

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

repetisjonene plager deg?

 

Nei og ja. Etter ett år på taekwondo må du kunne noen enkle firevendinger, og sette noen av dem inn i et kort mønster som tok meg 5 min å lære (Chon-Ji), samt noen andre teknikker. I tillegg er den bølgende gangen unødvendig og irriterende.

 

Etter ett år på karate må du kunne mønstrene Kihon Kata, Heian Shodan og Heian Nidan, samt ca. like mange spark og teknikker som i taekwondo. Taekwondo ganske veldig dølt til sammenligning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...