Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Riktig, man betaler dobbelt så mye som prosent-tagen reklamerer for.

Dagligvarebransjen klager på hvor mye kunder stjeler i butikkene deres. Jeg lurer på hvor mye butikkene stjeler fra kundene via feilprising. Det skulle ikke forundre meg om kundene er ofrene i de fleste butikktyverier.

Endret av Simen1
  • Liker 2
Lenke til kommentar
^fmj skrev (7 timer siden):

Jeg hadde en artig feil som jeg tilfeldigvis oppdaget flere dager etterpå. Kjøpte en flaske svindyr juice som var nedpriset, den nye strekkoden var ikke klistret over den gamle. Det medførte at flaska ble skannet to ganger, fullpris og halv pris.

Sånt er surt altså. Har opplevd tilsvarende en og annen gang. Kan bli litt for flaut å gå tilbake og si fra også, avhengig av hvor mye det står om. Og om man har kvittering selvsagt.

Lenke til kommentar

At det skal være så vanskelig å kjøpe et tørkestativ! Pga. plassmangel vil jeg ha et høyt, kvadratisk. Jeg har et i dag, men det detter fra hverandre. 

- bestiller et på CDON. Det kommer frem i tusen biter. Jeg får pengene tilbake, men de er utsolgt og kan ikke sende meg et nytt.

- bestiller et på Elkjøp. Det kommer frem i god stand, men da jeg monterer det innser jeg at det bare er en drøy meter høyt. På bildet så det identisk ut med det jeg har, så jeg tenkte ikke på å sjekke målene før jeg bestilte ... 

Arg!!!!! 

Lenke til kommentar

Prøvde å montere hjulene på det nye over på det gamle (det er hjulfestene som knekker/feiler), men det passer ikke. Jeg fikk tvunget dem på, men de falt av ganske enkelt. Kanskje jeg skal lime dem fast med superlim ... 

Eller så fant jeg en bedre modell der ute på internetten nå, men det koster enda en tusenlapp da ... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...