Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Ja er enig i at man ikke bør være der det er folksomt, men og unngå mennesker helt er ganske vanskelig med mindre man bor midt i skogen.

 

Ja. Får legg til at i det tilfellet jeg opplevde, var det et sted folk går mye.asfaltert vei.  Hvis det var på avsides sted, ville jeg klart hatt forståelse ..

Vi bør få gå i fred for sånt.

Endret av Delvis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er sånn at det med hunder er blitt sånn en trend, at det er rene 17 mai toget med hundefolk overalt.

 

Det har ikke falt deg inn at adferdsproblemer må fikses med eksponering? Og at problemet eksisterer nettopp på grunn av mangel på eksponering?

 

Det der klarer jeg ikke respektere. Hvorfor er hundefolks hunder viktigere enn at andre kan få gå i fred uten å bli plaget av sånt? 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Uansett så er det ikke rett måte og gjøre det på, og gå så nærme at hunden utragerer slik. Eksponering ja, men ikke i slik grad at hunden utragerer. Det gjør vondt verre.

Lenke til kommentar

At politiet sperrer av Oslo sentrum slik at det hverken går tog eller buss. Fantastisk tidspunkt å gjøre dette på. Pga. togstreiken må jeg dra 40 minutter tidligere hver morgen, men i dag ble jeg ytterligere 50 minutter forsinka av at politiet sperra sentrum pga. et statsbesøk. Ingen busser fikk kjørt dit de skulle. Det går rett og slett ikke an å holde på sånn nå synes jeg, det er så frekt at politiet og de i staten som synes dette var en god idé burde hatt en god dose juling - og jeg er pasifist!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er så drittlei av å møte folk med hunder. Ene jeg traff på i dag, sto gneldret vilt etter meg og eieren måtte tviholde på den.

Sa til han at -dere får lære å oppdra dem bedre. Han svarte bare et kort -ja. Det var litt positivt det da..

Feilen ligger både hos hunden å eieren da. Så på tv var en hund som knurret glevsa etter alle den så, den hunden var fullstendig gal. Han her fikk orden på den hunden, etter på  var den hunden from som et lam nesten da, jeg glemte å si det var en stor hund. :) Dragen har rett i det skriver om da. :thumbup:

Lenke til kommentar

 

 

Bompengene øker til 225kr her i Bergen på dager med høy forurensing. Til gjengjeld får vi gratis buss og bybane. Wohoo bybane som streiker om vinteren, lekker inn vann i regndager, har forsinkelser hver dag og kommer når den kommer, så bra!! </3

 

Uffda. Når skal disse pengekåte politikerne lese egen rapport og få det trøkt inn i skallen at det er svevestøv fra vedfyring som utgjør største andelen forurensing i byen. For et sted å bo!

Og tenk deg hvordan det blir for alle butikkene innenfor bompengeringen, lurer på hvem som skal erstatte tapet for manglende kunder på disse dagene.
Du tror butikker tjener mye penger på kunder som kjører bil på hverdager?

 

Ja. Hvordan forventer du at Herr Jensen skal hente sine 1 tonn med fliser? Slenge de i ryggsekken og løpe til nærmeste t-bane?

Lenke til kommentar

Er så drittlei av å møte folk med hunder. Ene jeg traff på i dag, sto gneldret vilt etter meg og eieren måtte tviholde på den.

Sa til han at -dere får lære å oppdra dem bedre. Han svarte bare et kort -ja. Det var litt positivt det da..

 

Hater folk som sier hva jeg skal gjøre med hunden min. Var ei dame på bussen når det var jævlig trangt og hun bare "hold hunden unna meg ja" skikkelig surt. Jeg sa bare "Jævla forbanna drittkjerring"

 

Tar bare bussen pga bilen er på verksted. 

 

Er DRITTLEI av folk. Hater alle mennesker jeg møter. Vil bare være alene. Kan ikke noe for at alt er så sykt overbefolka. Til helvete med studenter og folk som fyller bussene

Endret av DJ FROSK
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...