Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som irriterer meg for tiden er at alle skal ha objekter med "motivasjonstekst" på alt mulig dritt. Puter, lys, bilder, skilt.

"Live life as you want it"

"FRIENDS are the most important ingredients in the recipe for LIFE"

"Shine, you're one in a million"

"LOVE is a friendship caught on fire"

 

osv osv.

 

Blir kvalm inni meg hver gang jeg ser noe sånt. Klarer ikke folk skjønne de tingene selv uten at det må stå skrevet på alt mulig?

Lenke til kommentar

Det som irriterer meg for tiden er at alle skal ha objekter med "motivasjonstekst" på alt mulig dritt. Puter, lys, bilder, skilt.

...

Blir kvalm inni meg hver gang jeg ser noe sånt. Klarer ikke folk skjønne de tingene selv uten at det må stå skrevet på alt mulig?

Jeg ser dessverre en diger tavle med slik skrift på flere ganger daglig, så jeg føler med deg. Trodde det bare var i vårt hjem at jeg måtte se ufrivillig observerer dette hver gang jeg går forbi, men jaggu så jeg akkurat det samme da jeg for en gang skyld satte meg ned fremfor TV'en for å se på Sinnasnekker'n (ser vanligvis ikke på TV). Syntes allerede at det var teit med en slik tavle, men begynte smått å se tegninga etter dét.

 

Det er vel kanskje slik at hvis en person oppfører seg på en negativ måte, kan andre enkelt og greit bare peke på skriften. Kan også tenke meg at en del folk også føler for å bli fortalt det de ønsker å høre, og et alternativ kan være å lese det i stedet.

 

Personlig synes jeg kanskje det passer bedre med noe lignende når man har små barn, slik at de hver dag blir minnet på viktige regler og slikt.

Endret av ahw_
Lenke til kommentar

Bakke og bakke, fru Blom. Ei slette ville jeg kalt det :p

Det er en veldig bratt bakke, men du ser det ikke så godt på bildet. Den ser helt annerledes ut når du står foran den. Jeg prøvde å finne en vinkel som yter den rettferdighet, men vanskelig med et lite mobilkamera. Men lårene mine er vitner på at jeg snakker sant.

 

Gavekort: Jau.

Lenke til kommentar

At modern har bestemt at vi skal rive tre vegger i kjelleren i stedet for to, noe som gjør at ettermiddagen jeg hadde planlagt (maks avslapping i godstolen med en bok mens jeg utforsker tsjekkisk black metal) utgår, til fordel for å tømme syv bokhyller for bøker, legge de i plastbokser og finne et egnet sted å oppbevare de over tid, samt flytte de nevnte bokhyllene ut, og håpe at snekkerne og malerne jobber raskt (as if) og at verken bøker eller hyller pådrar seg noe særlig skade av å være utsatt for lave temperaturer og shabby vær den tiden det tar å rive og få opp nye vegger, samt dekke de med maling.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

21.000 kr for å treffe Arnold S i U.K.......ja det er middag/show i tillegg men likevel........hadde det vært 2-3000 kr så hadde jeg kanskje vært keen på det (men selv det er jo dyrt)

 

For en slik gig tar Arnold 1.8 mill kr så det er ikke så rart at det blir svindyrt til slutt , arenaen vil jo oxo tjene litt oxo.

 

Skulle ønske prisene var mer jordnær , dessuten lider The Governator ingen nød da han er god for ca. 800 mill kr angivelig ;)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...