Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Jeg vil ikke at noen skal flagge med andre flagg en det norske på 17. mai. Men det bør jo være åpenbart for alle med et snev av barnelærdom i behold at et forbud mot dette ikke akkurat hører hjemme på dagen da man feirer grunnloven.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når man har seg med noen fra jobben på jobbfest og alle tydeligvis har fått vite så er det game over, kan ikke ha seg med andre på jobben siden de er en sånn jentegjeng. :/

Det spørs vel hva hun sier om dine ferdigheter i sengehalmen når de pludrer sammen i lunsjen eller på jentevors. ;)

 

Og da var det klart for fylleangst v2. :tease:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg over folk som irriterer seg over romfolket i Oslo. Kan man ikke bare ignorere dem? Er det så vanskelig? Jeg klarer det kjempelett, så hvorfor finnes det mennesker som synes det er vanskelig?

 

Jeg tipper det finnes folk som ikke engang bor i Oslo, som irriterer seg over romfolket. Da har du virkelig hat liggende i ryggmargen.

Hvis man ignorerer et problem så vokser nevnte problem som regel.

Endret av Bundy
Lenke til kommentar

Det har en sammenheng. Enkelte folk med ADHD bruker sykdommen sin som en unnskyldning til å sluntre unna og å være en drittsekk.

 

Du er ikke bare hva du spiser, men også hva du er diagnostisert med. Det er en grunn til at mange begynner å tvile på at ADHD virkelig er en sykdom eller om det er en unnskyldning til dårlig oppførsel.

Jada, det er jeg enig i, men på samme måte blir da dysleksi brukt som en unnskyldning, uten at noen at dem blir noe mer gyldig av den grunn.

 

Problemet med mentale sykdommer er at mange av dem egentlig ikke kan bevises på noen måte, og blir kun gitt på grunnlag av psykologens vurdering. Det kan argumenteres med at alle mentale sykdommer kun er "personlige trekk" som faller utenfor normalen. At f.eks. bipolare personer kun har overdrevne humørsvigninger, at deprimerte personer kun er overdrevent triste, at dyslektikere kun har ekstra store problemer med å lese, og at personer med ADHD kun har overdrevent store problemer med å konsentrere seg og fokusere.

 

Når det er sagt så finnes det også tegn til at personer med ADHD har et lavere dopaminnivå, enn hva andre har.

Lenke til kommentar

Hvis man ignorerer et problem så vokser nevnte problem som regel.

 

Jeg mener på ingen måte at vi skal ignorere "problemet". Jeg mener at hvis man ikke liker folk som tigger, så skal man bare ignorere dem, og ikke gi dem penger. Er det plagsomt å bli spurt om en mynt i ny og ne at man vil kaste en hel folkgruppe ut av landet på grunn av det? Jeg ser ingen grunn til å hate romfolket. Man skal grave rimelig dypt for å rettferdiggjøre sin egen fremmedfientlighet på dette området.

 

Nå har vi til og med gjort det ulovlig å sove utendørs, fordi det ser stygt ut at fattige folk sover i sinsenkrysset mens vi suser forbi på vei til jobb. Empatiløsheten til det norske folk slutter aldri å forskrekke meg.

Endret av Skurupu
  • Liker 2
Lenke til kommentar

At det er vedtatt at det er blitt ulovlig å sove ute i Oslo. Jeg fatter ikke helt dette her. De svakeste i samfunnet skal altså straffes fordi de ikke har bolig. Det er jo basically det samme som å forby fattigdom.

 

Jeg er også spent på utøvingen av denne praksisen. Om de catcher en kar som sover under en bro, hva skjer da?

 

"Jeg ser du sover under Vaterlandsbrua. Det blir 1500 i bot det."

"Ah ja, betaler den på stedet jeg. Det er jo derfor jeg sover her".

 

Eller skal de bare jages rundt og trakasseres på grunn av at de er fattige?

 

Faen for en gjeng vi er ass.

Endret av Mchansern
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Jeg og min far så nyhetene sammen og vi snakket om det samme. Det er jo direkte latterlig. Loven kan rett og slett ikke håndheves med mindre de enten setter dem i fengsel eller om de blir stua inn i svartemarja og dumpet utenfor Oslo kommune sin grense. Carl Ivar Hagen sa vel på nyhetene at han ikke var interessert i å benytte offentlige midler for å huse husløse, så jeg regner jo med at det førstnevnte ikke er et alternativ.

Lenke til kommentar

Loven er latterlig. Men NB: Det er ikke de fattigste stakkarene som kommer hit til Norge. Flere av dem bruker flere titusener på å reise hit flerfoldige ganger. Det har ikke de i Romania som virkelig trenger hjelp råd til. Ikke gi til tiggere. Gi til seriøse hjelpeorganisasjoner. I "beste fall" er tiggerne kanskje de svakeste, men da er de isåfall fraktet hit av noen som driver med menneskehandel, og tieren din betaler lønna til bakmennene.
Lenke til kommentar

De gatenrarkomane i Norge har faktisk stort sett overnattingstilbud, men som jeg sa, er jeg ingen tilhenger av loven. Men tigging var tross alt relevant, det er de tilreisende tiggerne regelen er laget for, og jeg mistenker at Politiet ikke kommer til å være like ugreie mot de som snakker norsk...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...