Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjørte hjem i ettermiddag. Trafikken stod nesten helt stille, og på et punkt kommer det en annen vei inn på den jeg var på. Der stod det naturligvis også nesten helt stille. Den andre veien har vikeplikt, men det er naturlig at det praktiseres fletting og det gjorde jeg naturligvis i likhet med alle andre. Så kommer det en faen susende i bussfilen (som er en del av den andre veien). Han dro forbi flere hundre meter med kø og forsøkte så å presse seg inn foran meg. Bilen min er fem måneder gammel og i dag først lot jeg hornet få synge. Jammen fikk langefingeren min luftet seg også. Slike frekke jævler får det koke i blodet mitt.

 

Han var ikke norsk heller. Jeg vet at det ikke skal bety noe i en slik situasjon, men det gjør det! Det er ekstra provoserende når det er en innvandrer som gir fullstendig faen i både traffikkregler og flettekutyme. Det hjelper heller ikke at han snakket i håndholdt telefon samtidig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Posten i Norge, again. Jeg bor i Grimstad atm. Jeg bestilte en pakke fra Komplett som blir sendt ut ifra Stokke. Denne pakken blir da ikke sendt direkte ned til Grimstad, nei den skal ovenom sentralen i Oslo før den blir sendt nedover.

 

Det som er litt ironisk er at de kaller disse pakkene "Klimanøytrale". Hva er klimanøytralt med og sende en pakke 1.5 ganger så langt som nødvendig.

Lenke til kommentar

Når vi snakker om TV. Hadde glemt av hvor totalt hjerneskadde og kunstige tilsynelatende normale folk er så snart de havner i et realityprogram som 71 grader nord. Og ikke minst hvor åpenbart scriptet det er hvem som blir plukket ut til å gå videre. I tillegg har de sluttet med den gode gamle musikken som er under programmet og erstattet den med noe fancy piss.

 

Oh well, er jo det eneste jeg følger med på TV så.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...