Gå til innhold

Første tatovering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kan jo ikke spørre andre om dette vil vere "fett", det er jo helt opp til deg. Tar du en tattis for at du selv skal like den eller andre skal like den blir jo et personlig spørsmål, men ta noe DU er 100% sikker på iallefall! :)

 

Om du syns stjerner er fint, eller det har noen betydning for deg så tar du jo selvsagt det. Selv har jeg tatoveringer som bare er fine, eller som har en personlig betydning for meg.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Huff, stjerner... Se den her.

 

Edit: Man kan se det her også i samme episoden, men må tatoveringer absolutt bety noe? Kan det rett og slett ikke bare være fet? :)

 

Joda, jeg syns det. Men jeg synes allikevel det blir feil grunnlag når en spør om det blir fett. Da burde det isåfall være et motiv som en selv syns er såpass fint/fett/harry/whatever at en vil virkelig ha det på kroppen. Det er jo ikke "vi" som skal se kroppen til TS for alltid, der er h*n selv. ;)

 

Selv har jeg en halvstor en på ryggen som ikke har noen spesiell betydning, annet enn at jeg syns den er fin, og hadde lyst på noe som omhandlet de fire elementene. Uten at jeg vet hvorfor. :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...