Gå til innhold

Helt latterlig å bli utestengt i Singleplayer (Starcraft)


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Lol, dette er helt latterlig(selv om jeg ikke har starkraft). Vis du bruker jukse programmer på starcraft 1 player, kan du bli utestengt (permament, midlertidig) fra battle.no dermed kan du desverre ikke spille spillet du hadde betalt for

 

Kilde: http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=10033588

 

Lol? Fortell oss om din mening..Jeg syns dette er helt Latterlig..å ikke få lov til å jukse med deg selv..plutselig blir du utestengt fra hele spillet og du kan ikke spille det lenger.

 

Edit:

 

Advarer deg, ikke gå på denne siden og installer hacks: CheatHappens.com

Endret av Darksite
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor skal de straffe noen som jukser i single player? Den type juks går jo ikke utover noen andre enn den som jukser. Det er ingen logisk grunn til at en som jukser i single player skal få hele spillet sperret. Det spiller jo ingen rolle om det har blitt jukset i single player eller ikke.

 

Juksing i multiplayer er en helt annen sak, det bør de absolutt slå ned på.

Lenke til kommentar

Eg vert sikkert politianmeldt for å kopiere "beste elev"-diplomet frå barneskulen, og skrive mitt navn på den i staden for den eigentlege, og henge det opp på veggen min.

 

Er achievements verkeleg så ekstremt viktig? No får eg nesten lyst til å jukse (i singleplayer) og bli banna med vilje, bare for å sjå kor langt eg kjem med dette som ei forbrukarsak. Blizzard hadde absolutt fortent det.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke kommet på, eller lest en eneste god grunn til at det ikke skal være lov. Achievements her, og achievements der, er det ikke bare for blizzard å innføre at juksing ikke teller mot achievement i stedet for å banne? Det er jo helt vanvittig til latskap og idioti.

 

Og en annen ting, hvem bryr seg om achievements? Jeg er nok desverre rimelig subjektiv her, men det er den mest talentløse "featuren" jeg vet om. Drep en fiende med høyrearm bundet fast til venstrefot, GZ ACHIEVEMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVA I HELVETE HAR JEG EGENTLIG OPPNÅÅDDDDDDDD? grrrr. Okey det er noe bedre i starcraft2, men alt i alt, er achievementsa virkelig en big deal?

 

Nå har activision blizzard tatt vekk to ting som alltid har vært tilgjengelig de siste 20årene?! Lan og juksekoder på singelplayer. Jeg spyr av det selskapet, hadde jeg kunne gått tilbake i det, var det første jeg skulle gjort, avbestilt starcraft 2. På tide å stemme med pengene mine. Også kan man diskutere hvor bra det er at spillet blir delt opp i 3, og koster oss snaut 1000kr. Joda terran campaignen er solid, men har vi ikke i de fleste strategi spill fått minst to solide campaigns?

 

Problemet er at activision er så store, og har så mange fans som hopper så fort de sier hopp at de kan gjøre hva pokker de vil uten særlige konsekvenser. Jeg har fått nok, håper flere våkner snart.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Achivements er faktisk veldig viktig for mange. En del er direkte latterlige (achivements for å starte spillet? Ny achivements for pause spillet?), men bra achivements tilfører mye til et spill. Det gjør at du har noe å strekke deg etter selv etter ta du har fullført spillet og kan skryte av. En ting er å fullføre Starcraft 2 på den høyeste vanskelighetsgraden eller slå fire, fem av de vanskeligste AIene i skirmish på en gang, men hva er poenget om du ikke kan vise det til noen? Med achivements kan du det.

 

Selvsagt kan de ganske enkelt kutte ut achivements om det registreres at du har jukset, men det blir litt verre når singleplayer og multiplayer achivements er slått sammen. Dessuten kan mange metoder for å jukse i singleplayer (trainers etc) brukes i multiplayer også.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Helt greit at Blizzard straffer de som jukser. Men stiller spm. hvorvidt de kan gjøre et produkt ubrukelig på denne måten. Dette burde kanskje sjekkes opp.

 

Dette kan de gjøre fordi du allerede aksepterer at battle.net-brukeren din er eid av Blizzard, og ikke deg selv, og at du kun betaler for rettighetene til å spille på den.

 

Jeg ser egentlig ikke problemet med å utestenge folk over dette. Jeg har selv OCD når det kommer til achievements, og denne måten å jukse på er kun for å oppnå achievements. Vil en jukse finnes det allerede masse cheats en kan bruke, men forskjellen blir at en da ikke vil få achievements.

Lenke til kommentar

Er så enig i banningen som man kan bli.

 

Saken er den at hvis man først har brukt 3. parts programvare for å cheate i singleplayer er også lista veldig mye lavere for å begynne å cheate i multiplayer. Hvis du har behov for å jukse i singleplayer så kan du bruke blizzards egne godkjente cheat codes.

 

Cheating for å få achievements er SELVFØLGELIG ikke greit. Fortjent for de som var så dumme :)

Lenke til kommentar

3-parts programvare burde være instaban fra samtlige aspekter av spillet uavhengig av om de brukes i SinglePlayer eller MultiPlayer.

 

Synes derimot de kunne 'frede' disse juksekodene som er implementert. Man burde kunne bruke dem, men når de er på slås achievements av for resten av missionet.

Endret av GrandMa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...