Gå til innhold

Iphone 4 16gb, HVILKET ABN? netcom,chess,telenor?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! er i en liten knipe her..

 

Skal kjøpe meg iphone 4 16gb tenkte jeg men er usikker på hvilket abn jeg skal og hvilke selskap... trenger litt hjelp fra noen kloke hoder!

Har nå ett dritdyrt abn, syns jeg. Er telenor, som forsåvidt er dyrt uansett. Har friprat nå, har sonyericsson w995 og ja, thats it. Noen ganger kommer det på sånn over 2.000 i mnd og da blir pappa sinna da, meeen poenget er. Jeg tenker også litt på hva mobilen koster med det abn, iphonen altså, for skal betale det selv men har jo egentlig sett for meg disse prisene til sånn 5.000 da men...

Jeg regner med jeg kommer til og surfe en del når jeg har iphone, jeg ringer sånn moderat, ikke lite men ikke dritmye heller, litt opp og ned, men sender en del meldinger. Ser netcom har denne italk large ( og der koster jo iphonen bare noe med 495 eller noe, husker ikke helt) og der betaler man sånn 998 i mnd og fribruk av alt. Meeeen er ikke netcom litt teit ang dekning og slikt, og ligger det noen ulempe(med liiite svart skrift) bak dette abn eller noe siden mobilen selges så billig?... de må jo tjene på det tenker jeg. Menmen, ser også chess har noe sånn chesson flex.. men tror ikke du kan kjøpe iphone med det abn, det og er sykt teit, er ikke alle abn du kan kjøpe med iphonen... menmen. help me someone :)

 

på forhånd hjertlig tusen takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan kjøpe iPhone hos Chess, bare velge ChessKunde eller noe slikt. De har jo det supre abonnementet Sjakk matt som gir deg fri bruk ut året for 89 kr, også kan du endre til OnFlex på nyåret hvis det passer deg. Chess har Netcom-dekning, så hvis du vil ha telenor-dekning kan jo OneCall være noe? De har samme dealen som Chess ut året (dog for 199 kr), men da må du kjøpe iPhone direkte på apple.no

 

Uansett ville jeg gått for ett billige abonnement (hos Chess eller OneCall for eksempel) og heller betalt litt mer for telefonen. I det lange løp blir det jo billigere:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...