Gå til innhold

Tråd for klesmerker du synes gir god valuta for pengene


Anbefalte innlegg

Siden jeg digger tråden for oppskrytte merker som kilde til informasjon om hvilke merker man bør styre unna, tenkte jeg å lage dens motsvar: en tråd med informasjon om hvilke merker man bør kikke nærmere på, merker hvor pris og kvalitet står i stil. Jeg vet at trådstarter oppfordret til å gjøre det i den andre tråden, men da er jeg redd det fort blir uoversiktlig.

 

Nå har ikke jeg noe særlig egenhåndserfaring, men jeg kan jo begynne forsiktig med å nevne Ralph Lauren, som jeg har forstått har en kvalitet som rettferdiggjør prisen.

Endret av henrikwl
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 8 måneder senere...
Gjest Slettet+987123897

^Min erfaring fra zara er at plaggene ikke er av spesielt god kvalitet. De er jo billige, så man kan jo ikke forvente så mye, men jeg synes f.eks. H&M er et lite hakk over.

Lenke til kommentar

Skjorter bestilt over nett sydd på mål, f.eks. fra Tailorstore synes jeg har veldig god valuta for pengene i forhold til å få skjorter som kjøpes i butikk. Finner det av en eller annen grunn det nesten umulig å finne smale skjorter med lange armer, og jeg er ikke den tynneste med BMI på "overvektig".

 

Polo Pique varer nesten evig, men er dyr i innkjøp i Norge. Får man dem for 3-400 på salg eller outlet, vil jeg påstå det er bra i forhold til prisen.

Endret av Sovehest
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...