Gå til innhold

[Løst] Trådløse høytaler anlegg, ikke 'inn' lengre?


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er ny her på forumet, men jeg tenkte det var en del folk her med mye kunnskap som kunne besvare spørsmålene mine.

 

Jeg er ute etter et trådløst høytaler system som både logitech og creative produserte for noen år siden. Når jeg dro til Spaceworld, Lefdal eller Elkjøp pleide jeg som regel å se disse høytalerne, men nå er de borte? Jeg finner dem ikke på nettbutikker en gang.

Så spørsmålet mitt er hva skjedde med trådløse 5.1/7.1 høytaler systemer? jeg ser noen som er 2.1 med bluetooth overføring av lyd, men 2.4ghz systemer burde vel fungere bra tenker jeg da. Jeg sliter også med å finne trådløse hjemmekino anlegg som er av slimline typene, jeg ser noen soundbars med trådløse subwoofers. Har sett at LG har komplette trådløse hjemmekino anlegg med blu-ray. Ganske stilige og kompakte, men de selges jo ikke i norge pluss at selv i USA koster dem mye.

 

Så er det noen her som kan forklare hvorfor trådløse systemer ikke er så lett tilgjengelig eller "inn" lenger, og kanskje gi meg noen linker til både trådløse pc- og hjemmekino anlegg. Håper på svar :)

 

SpecialWeapons

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fordi trådløse høytalere ikke er trådløse. De må i høyeste grad ha en strømledning, og med mindre du har en slik perfekt plassert, så forsvinner fort hele vitsen.

 

Den høye prisen kommer av at sendere og mottakere med akseptabel hastighet og kvalitet fort koster litt, og at hver "trådløs" høytaler trenger en egen innebygd forsterker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...