Shenti Skrevet 6. oktober 2010 Del Skrevet 6. oktober 2010 Jeg har ryddet litt i skapene mine og funnet ut at jeg har skikkelig mye buljong! Syns jo det er dumt å kaste det også, så lurte på om noen hadde noen gode oppskrifter eller tips å dele med meg? Vet jo at jeg kan lage suppe og drikkebuljong, men det blir jo litt kjedelig i lengden det også, så kanskje det finnes noe annet/mer å bruke buljong til? Oppskrifter på gode supper/drikkebuljonger tas selvfølgelig også imot med stor takk! Har både kjøttbuljong og grønnsaksbuljong...(sukk, hehe) Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 7. oktober 2010 Del Skrevet 7. oktober 2010 Kjøttbuljong bruker jeg som salt/smakstilsetter når jeg lager gryteretter/pastaretter. Hiv oppi én terning når du lager bolognese så får retten en helt annen, mer kjøttaktig smak. Går også ann å rive de opp på rivjern å bruke som krydder på kylling/biff/koteletter. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 8. oktober 2010 Del Skrevet 8. oktober 2010 Til bolognese bruker jeg hjemmelaget lammekraft. Det løfter retten 20 hakk. Buljon har jeg ikke noe til overs for. Det er ikke mat. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 8. oktober 2010 Del Skrevet 8. oktober 2010 For de som ikke har kraft er buljongterninger et mer enn bra nok alternativer for gryter og den slags. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 8. oktober 2010 Del Skrevet 8. oktober 2010 Lag grønnsakssuppe. Hakk opp diverse grønnsaker og røkt kjøttpølse, kok opp vann med noen buljongterninger og tilsett grønnsakene og pølsebitene. Onomnom! Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 9. oktober 2010 Del Skrevet 9. oktober 2010 De som ikke har kraft burde enten lage kraft, eller kjøpe kraft. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå