Gå til innhold

Buljong - oppskrifter og tips?


Shenti

Anbefalte innlegg

Jeg har ryddet litt i skapene mine og funnet ut at jeg har skikkelig mye buljong! Syns jo det er dumt å kaste det også, så lurte på om noen hadde noen gode oppskrifter eller tips å dele med meg? Vet jo at jeg kan lage suppe og drikkebuljong, men det blir jo litt kjedelig i lengden det også, så kanskje det finnes noe annet/mer å bruke buljong til?

 

Oppskrifter på gode supper/drikkebuljonger tas selvfølgelig også imot med stor takk!

 

Har både kjøttbuljong og grønnsaksbuljong...(sukk, hehe)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøttbuljong bruker jeg som salt/smakstilsetter når jeg lager gryteretter/pastaretter. Hiv oppi én terning når du lager bolognese så får retten en helt annen, mer kjøttaktig smak. :)

 

Går også ann å rive de opp på rivjern å bruke som krydder på kylling/biff/koteletter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...