Gå til innhold

Kamptråd - Kypros vs Norge (EM-kvalik)


Latias

  

67 stemmer

  1. 1. Hvem vinner?

  2. 2. Kommer Norge til EM?



Anbefalte innlegg

b_5628.png Kypros - Norgeb_716.png

 

EM-kvalifisering, kamp 3

08-10-2010 Kl. 20:00

Neo GSP Stadium

 

Vises på: canalplussfotball_sidebar.png

 

1283891571000_anballe20100907-hu_3435637778x778r.jpg

 

 

----------------------------------------------------

 

Gruppeleder Norge reiser til Kypros for å spille sin tredje kamp i kvalifiseringen til EM 2012. Kypros har kun scoret ett mål på fem forsøk mot Norge, og har også endt opp med å tape alle fem. Målforskjellen er 14-1 fordel Norge, men Kypros må for all del ikke undervurderes. Siden 2005 har kypriotene gått fra 113. plass til dagens 43. plass. Det er den høyeste plasseringen Kypros har hatt noensinne.

 

- De slo et så sterkt lag som Bulgaria med hele 4-1 i sin siste hjemmekamp, og fikk med seg 4-4 borte mot Portugal. De er veldig gode, og har klatret voldsomt på FIFA-rankingen, der de blant annet er langt foran Island. Dette er et solid lag, der alle spiller med hjertet utenpå drakta. Kypros er ingen mygg av en fotballnasjon lenger, sier Egil Olsen før fredagens oppgjør.

 

Etter totalt 16 landskamper etter comebacket står Drillo med bunnsolide 11-2-3. Altså har omtrent 69 prosent av kampene endt med seier. Sist ut var den sterke hjemmeseieren over Portugal. Og slår Norge Kypros er sjansene ifølge Drillo store for at våre beste menn ender på minst 2. plass, som gir playoff til EM 2012.

 

- Ja, da er sjansene veldig store. Langt over 50 prosent. Jeg hadde drømt om ni poeng etter tre kamper før kvaliken startet, men om vi skulle klare det, er det en del i overkant av hva man kunne forvente.

 

Etter å ha gått glipp av Portugal-kampen pga. skade, er John Arne Riise tilbake på sin faste venstrebackposisjon. Drillo har ikke som vane å ta ut unggutter i landslagstroppen, men denne gangen gjør han et unntak. 18-åringen Markus Henriksen er med på bekostning av lagkamerat Per Ciljan Skjelbred. Ellers blir det spennende å se hvem som starter på topp, om det blir formspilleren og matchvinneren fra Island-kampen Mohammed Abdellaoue eller rutinen til John Carew som hadde assisten mot Portugal.

 

Mulig lagoppstilling - Norge:

Knudsen

Høgli - Wæhler - Hangeland - JA Riise

Huseklepp - BH Riise - Hauger - Grindheim - Pedersen

Abdellaoue

 

Tips: 0-1

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

4-1 over Bulgaria og 4-4 borte mot Portugal, et målfarlig lag med andre ord. På en annen side så er ikke Norge lette å skåre mål på. Kan bli farlig, men kan også bli en type kamp Norge er vant med, der vi ligger bakpå å kontrer inn mål, så det er viktig at angrepene, og ikke minst avslutningene sitter.

 

Er redd vi kan gå på på et stygt 1-måls tap eller et kjedelig uavgjort, men er alltid optimistisk patriot når det gjelder a-landslaget, så jeg tipper 0-2 i vårt favør :D

Lenke til kommentar

Det hadde vært som nevnt ovenfor her ganske typisk for Norge å tape denne kampen her. :p Men regner med at de tar den uansett.

 

I tillegg håper jeg på at Portugal slår Danmark, så de ikke trenger å være en alt for stor trussel. Om Danmark også slår Portugal tror jeg vi vil slite litt med å få 1. plassen i gruppa til slutt.

Lenke til kommentar

I tillegg håper jeg på at Portugal slår Danmark, så de ikke trenger å være en alt for stor trussel. Om Danmark også slår Portugal tror jeg vi vil slite litt med å få 1. plassen i gruppa til slutt.

Håper uavgjort i den kampen jeg. Hadde vært fantastisk om begge tapte to poeng, samtidig som at vi fikk tre. :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...