Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan unngå vennesonen?


Gjest TS

Anbefalte innlegg

Sikkert mlrd. tråder om dette, ok, skal begynne, går ikke for langt inn på dette, siden visse personer vet at eg bruker og bruker selv dette nettstedet.

 

Traff ei jente på ************, og egentlig snakka vi ikke i det hele tatt men vi så på verandre hele tiden, det ga meg en god følelse, og siden vi ikke viste hva verandre het så lurte eg hele tiden på om eg skulle bare begynne og snakke, men eg er altfor sjenert. :thumbdown: overhørte en samtale og fikk vite navnet, så eg vet hva skole og navnet. Visste ikke helt hvordan man tar kontakt med jenter (andre gang forelska så :S) la henne til på facebook, snakka litt og satte sånn "hjerte*" for å si hva du liker med denne personen. Fikk positivt svar så alt er jo bra, chattet litt, men vet fremdeles ikke hvor hun bor grunnet hun vil ikke svare :( Det enste eg har er facebook og sms og det er ALTFOR dårlig, det skranter litt på sosialen nå så om eg spurte noen i klassen om de kjente en med dette navnet ville det endt i et sant h*lvete om det kom ut...tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ouch, da blir titellen misvisende slik som den ikke skulle blie :(

 

Skulle gjerne, og ikke at eg ikke tør, men eg vil helst si det person-til-person (p2p :) )

 

Hvordan bør eg isåfall spørre via nettet?

Lenke til kommentar

Det franky sier er helt korrekt. Når en gutt liker en jente mer enn bare som en venn, og følelsene ikke er gjensidige, "truer" de med å gjøre vennskapet slutt ved å si ting som "jeg liker deg for godt, orker ikke være venn" blabla. Eller man lar være å svare på meldinger, telefonen etc. Mange tror dette vil øke interessen hennes, men det ødelegger bare egoet hennes, og du blir sett på som en følsom liten bitch. Bare gå videre uten noen forklaring, du skylder henne ikke en dritt. Lurer hun på hva som skjer, si det som det er. Si at du ikke klarer å være rundt henne uten å ville pule henne, at du har konstant bennern og må oppsøke lege hvis dere skal fortsette å være venner. Det verste som skjer, er at du mister henne(noe du ville gjort uansett) eller dere hooker endelig opp. Tar hun mer kontakt vet hun hva hun går til.

Endret av Status™
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...