Gå til innhold

Høyttalere til Onkyo TX-SR608


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har et veldig lite rom, ca. 3m x 4m. Jeg skal ha meg en liten hjemmekino. Har en fin LCD-TV som skla stå en studn til(blir 42"+ senere). Har anskaffet en Onkyo TX-SR608 receiver, ja.

 

Skal da ha høyttalere til disse. I første omgang skal jeg kun kjøpe fronthøyttalere. Senere skal jeg kjøpe center(da sannsynligvis i samme serie som frontene), en subwoofer( en av XTZ sine testvinnere, mest sannsynlg) og DYnavoice sine vegghøyttalere( http://www.surround.no/product/520302/Dynavoice-Magic-FX-4-EX-White.html - Dynavouice Magic FX 4 EX). Vegghøyttalerne velges fordi de er de eneste som egner seg til mitt ekstreme skråtak.

 

Men så var det frontene. HEr er jeg veldig usikker, spesielt siden rommet mitt er lite. Noen mener satelitthøyttalere er best uansett til små rom, noen mener storehøyttalere bør gå greit.

 

Blir det små høyttalere blir det muligens Klipsch RB-51. ( http://tonart.no/nettbutikken/hoeyttalere/stativhoeyttalere/klipsch-rb-51-salg.aspx )

 

Om det blir store er de aktuelle DYnavoice sine f-6 elllers har jeg sett litt på QLN sine 604 mkII eller den mindre modellen ( http://tonart.no/nettbutikken/hoeyttalere/stativhoeyttalere/klipsch-rb-51-salg.aspx )

 

Jeg har ikke hørt noen av disse, så der er jeg ikke sikker på hva jeg skal si. Bor i nærheten av Trondheim, så Soundgarden er tilgjengelig, samme emd Hifi-klubben. Brukt kan også være greit.

 

Dere ser jo hvilken prisklasse jeg ahr peilet meg inn på, men noen maxpris har jeg egentlig ikke satt.

 

Noen råd om høyttalere, hva jeg bør velge?

Endret av Skogsraa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen innvendinger mot gulvstående høyttalere i et lite rom(selv om f-6 er ganske små da)? Aner ikke om jeg kjører surround, eller bare 3.1/2.1. Får se, skal fikse 3.1 først i allefall, er litt upraktisk å henge opp høyttalere her, de må i såfall henges i skråtaket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...